7 Ağustos 2009 Cuma

mutluluk ve devamındaki burukluk...

Canım bişey yapmak istemiyor kendimi zorluyorum ama olmuyor. Kaç günlerdir yokum bi dünya şey yaptım.

Arkadaşım geldi İstanbul'dan Fulyam. Pazar günü geldi Eskişehirde heryeri gezdik sevdiğimiz her yerde oturduk. Fulyam 1. sınıftan yurt arkadaşım oda burda okuyordu geçen sene mezun oldu gitti. Beni ziyarete geldi iyikide geldi çok eğlendik. Mamidaysin arkasına gittik ilk önce orayı çok seviyoruz. Oturduk sohbet ettik bol bolda fotoğraf çektik. Eskişehirde o yokken açılan yeni yerleri gezdik kentparka bayıldı. Sazovaya gittik orayıda çok beğendi. Niye ben varken açılmadı buralar dedi =) Eski günleri hatırladık bol bol. Özlemişiz birbirimizi. Gece 4lere kadar oturduk doymadık konuşmaya anlattıkta anlattık.

Perşembe günü döncekti ama çarşamba günüakşam yemek yedikten sonra babamı doktoru aradı hemen Ankara'ya git uygun organ çıktı dedi biz apar topar teyzemleri aradık eniştem bizi götürür mü diye onlar hemen geldi Fulya başka bi arkadaşına gitti ve yola çıktık. Çok heyecanlandık çok sevindik hepimiz. 7 aydan beri bekliyorduk sonunda kandil gecesinde hayırlı gecede sıramız geldi dedik. 2 saatte hastanedeydik hemen yatış yaptılar babamı. Organ 2 kişiden birine nakil yapılacaktı. Diğer hasta 22 yaşında sarılık ve bi kaç hastalığı daha var. Durumu babamınkinden kötü. Babamın ve çocuğun tahlilleri yapıldı organ Çorum'dan gelecekti. Organ 5e doğru hastadan çıkarılmıştı sabah Ankaraya geldi ve vefat eden hasta bütün organlarını bağışlamış. Allah günahlarını bağışlasın mekanı cennet olsun diyorum ona. Onun sayesinde can buldu hastalar. Doktorlar sabah babam ve diğer çocuk arasında bi seçim yaptılar ve seçilen diğer çocuk oldu onun durumu kötü olduğu için. Çok üzüldük çok umutlanmıştık. Ama hayırlısı dedik o çocuğun daha çok ihtiyacı vardı. Teselli ettik birbirimizi yapacak başka hiç bişeyimiz yoktu. Babamın çıkışını yaptık 3te hızlı trene bilet alıp döndük.

Babam çok üzüldü ama kimse üzüntüsünü belli etmiyor. gülüyoruz devam ediyoruz hayatımıza ve beklemeye. İnanıyoruz en kısa zamanda bizede çıkacak. Böyle düşünürken suçlu hissediyorum kendimi birinin ölmesini bekliyorsun o yüzden çok fazla yorum yapmıyorum konu açıldığı zaman hayırlısı diyip geçiyorum. geldikten sonra teyzeme gittik yemeğe annemler neler olduğunu anlatmaya başlayınca ben başka odaya geçtim dayanamadım dinlemeye yemek yedikten sonrada başka bi odada uyuyup kalmışım gece boyunca hiç uyumadık bütün gece ne olacak nasıl olacak düşünmekten bekelemekten uyuyamadık.

Diğer hastanın kardeşiyle konuşmuştum orda kime hayırlıysa ona olsun dedi kardeşi verici olmuş abisine ondada sorunlar çıkmış kalbinde delik falan çıkmış nakil ameliyatında kalbindeki sorun içinde ameliyat yapacaklarmış ama kadavradan çıkınca iptal etmişler. Abisinin diğer hastalıklarınıda anlattı üzüldüm ona olacağını hissetmiş gibiydim çünkü acildi onunki. Allah'ım ona şifalar versin Ailesine sevdiklerine bağışlasın gerçekten çok zor.

Allah'ım en kısa zamanda babamada şifa versin.

4 yorum:

ayci dedi ki...

Canim...gecmis olsun - allahtan ümidinizi kesmeyin! Dilerim en kisa zamanda yine böyle güzel bir haberle karsilasir ve bu kez iyisi olur baban icin.

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

çok çok sağol ayçim.
inşallah canım en kısa zamanda güzel haberler duyacağız inanıyorum bende buna..

Unknown dedi ki...

selam:)
Hiç ümidinizi kaybetmeyin nolur. Benim kayınvaldem 7 senelik diyaliz hastasıydı vee 2 sene önce mutlu son oldu ve kaç kere gidip de geri döndüğü hastaneden bu sefer mutlu ayrıldı. Ama bekledi, bekledi..hiç umudunu kaybetmedi. Onun lütfen siz de hep umutla bekleyin ve babanıza hep moral verin. Allah şifalar versin ve en kısa zamanda insallah babacığınız da sağlığına kavuşsun inşallah:)

sevgiler

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

selam =)
Bizde umutla bekliyoruz hiç kaybetmedik umudumuzu. İyi dilekleriniz için gerçekten çok teşekkür ediyorum. İnşallah iyi gelişmeleride en kısa zamanda burada yazarım..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...