31 Mart 2009 Salı

Aşkım depreşti




Sabahtan beri aklımda hep beraber yaptığımız şeyler geliyo. Bi sevesim var seni. Gerçi artık yanımda oluncada seni sevemiyorum seni nasıl sevdiğimi unuttum gibi geliyor bana. Ama düzene giriyor artık bişeyler. Kırıyorum seni bazen hele bu günlerde fazla agresifim. Ama valla isteyerek değil ya. Biliyorsun hemde en iyi sen biliyorsun yaşadıklarımı. Daha da güzel olcak inşallah herşey. Sen iyiki hayatımdasın iyiki benimlesin. En büyük desteğimsin.

Çok depreşti aşkım sana bugün felaket ya yanımda olsanda sımsıkı sarılsam mıncıklasam sende beni top yapsan. hahay

Sevgili ben seni çok seviyorum hemde koskocaman çok. Bak aşkımı ilan edioyrum sana. Şımarma ama bak. =) Hep yanında olacağım ben senin. Hep elini tutacağım. En iyi biz anlarız birbirimizi.

Bide gazmenin annesi fal baktı falda aklımı kurcaladı. Şimi ufak tefek sorunlarınız var ama bi yerde tıkancaksınız eğer onu aşarsanız bi daha engel çıkmayacak hiç ama aşamazsanız bitecek dedi. Bide Biri etkili olcak dedi sana gelip bişeyler söyleyecek sende acaba diye çok düşünceksin güvenmek istesen bile aklını hep kurcalıycak dedi. Fal sonuçta bunamı inanıorsun diyeceksiniz belki ama ben biraz takık bi insanım. Takabiliyorum böyle şeyleri.

5 yorum:

sizofren peri dedi ki...

fallara bende cok ınanırım. gercekte cok sacma gelıyor ama ınsanın bazen soyut seylere ıhtıyacı oluyor. fal gibi. sankı faldakılerın hepsı cıkıcakmış gibi beklıyor. evt bunu bende yapıyorum :) ama falındaki olay cıkarsa umarım aşarsınız sorunu.

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Ben bazen sırf moral olsun diye fal baktırıyorum ihtiyaç duyuyorum resmen eğlenceli geliyo bana ama böyle akıl karıştırıc şeyler söyleyincede iyiyce kafasm karışıyo. İnşallah sorun yaşamayız perim yaa . Varmı öyle güzel fala bakan biri :P

kkkk dedi ki...

sen olabildigince olumlu dusun cnm.takma boyle seyleri kafana hersey kismet

sizofren peri dedi ki...

valla çevremde var aslında bır arkımın annesı amaaaaa uzun zamandır baktıramıyorum :(. birde kızılayı bılırsın belkı orda bakan cok var. Aslında güzel bakan cinleri olan bir bayan bulup evınde baktırıcaksın :P haha

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

=) korkarım ben cinliden yaaa. ama en iiside o.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...