6 Eylül 2009 Pazar

saçlarımm =(

Biraz önce saçlarımı yıkadım ve tarayım dedim. Perma yaptırdığımdan beri çok sık taramıyordum çok çabuk açılmasın diye normaldede çok saç tarayan bi tip değilimdir. Perma yaptırdığımdan beri saçlarım çok dökülüyor. Şekil vermek için köpük kullanıyordum köpükten mi acaba diye düşündüm ve köpük kullanmayıda bıraktım ama hala geçmedi. Taradıktan sonra dökülen saçlarımı görünce içim acıdı hep dönem dönem dökülürdü ama hiç bu kadar olmamıştı. Çok üzüldüm yaa
=( napıcağımı bilemedim şimdi yarın kuaföre uğrayacağım onlarda bakım diye bi dünya şey yapıyorlar ama pek geçireceğini sanmıyorum. Bide mevsim geçişlerinde de çok dökülür umarım kel kalmam =)

bi önerisi olan varmı ki yaaa ??

=(

12 yorum:

kar dedi ki...

bi ton para bayıldım kerestase bakım kürü aldım. düzenli kullanınca dökülmeyi azaltıyor. ama bırakırsan topan topan saç toplarsın yine banyo yüzeyinden :(

violet dedi ki...

yok valla kel kalmıyosun.bnde krem yapınca cok dökülür.hatta bi kere dökülenleri görünce ağlamak istemiştim ama kel falan değilim.bide o bakım denen seyleri biraz devamlı kullanınca ii geliyo.

UndefinabLe© dedi ki...

Bitanem eskiden saçların düzdü mü?
Çünkü şöyle bir durum var: Düzken dökülen saçların senin ruhun duymadan kafandan akıp gider; ama kıvırcıkken ve köpük falan kullandığında saçın kafandan akıp gidemez ve diğer saçlarla kanka modunda takılmaya devam eder. Bu sebeptendir ki; banyo ettiğinde saçın çok dökülüyormuş gibi gelir sana.

Ben kıvırcıkım ya, ondan biliyorum bebeyim.
Üzülme sen ha! (=

Öperem ay balam ^^
-D-

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Desperate Housewife : evet ya onlar öyle başta döker sonra çıkartır muhabbeeti. sen sürekli kullan b,ze paralar gelsin diye öle yapıyorlar. hiç veremem o kadar para onlara.

violet: aynen ya ağlayacaktım resmen bugün =( ühhhüüü

undefinablem: evet önceden düz değildi ama düze yakındı bide hep düzleştirirdim. Evet ya ondandır jeton düştü benim. tamam bebeyim üzülmüorum ben öptüm seniiii =)

ayci dedi ki...

bende de perma var - ama bitkisel ilac kullanmisti kuaförüm ve memnunum!

:S

ayci dedi ki...

ne sacma bir yorum oldu - kiz cözüm istiyor bende memnunum yaziyorum...pardon :D

Syhn dedi ki...

mevsim geçişinde dökülür zaten şimdilik bişi yapma.
ama.. ama.. permanın saçı yıprattığıda bir gerçek. asıl neden o olaiblir. kaç kere kuaför caydırdı beni...

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

ayci: =)) bendeki uyduruk ilaç kullandı sanırım ya feci dökülüyor. olsun senin memnun olman güzel =) hiç pardona falan gerek yok =))


syhn: bende senin gibi düşündüm bişey yapmamaya karar verdim =)

Adsız dedi ki...

selam aynı dertden muzdaribiz :) çözüm arıyorum bende :(

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

ben akışına bıraktım ya napim hem uğraşasım yok hem taktıkça kafaya daha çok artıyormuş gibi geliyor. Yokmuş gibi davranacağım =)

Betül Ç. dedi ki...

saçlar bi kere dkülmeye başladı mı neyi bırakırsan bırak dökülmeye başlamıştır ve azalmıyoor ühüüüüüüüü:(

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

aman sakın azalmasınlar dökülenlerin yerine yenileri hep çıksııın =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...