3 Eylül 2009 Perşembe

Annemmmm

Annem bugün bi kez daha anladım sensiz olmayacağını. O kadar başka ki benim için. Nasıl güçlü bir kadınsın böyle güçlü olmayı nasıl beceriyorsun hiç anlamıyorum. O kadar kızgınken bile hala sakin olmayı becerebiliyor.. Sabır küpü. Gerçekten görseniz şaşırırsınız.

Bugün annemle çok uzun bi gün geçirdik. Babamın yapması gereken işlerle uğraştık ve yapamadık bi dünya sorun çıktı ve işlerin nasıl yapılacağını babam bilmiyordu bi dünya eksik vardı. Bunların hepsi babamın işlerini zamanında yapmamasından kaynaklandı.Bütün gün ordan oraya koşturduk ve ikimizde çok sinirlendik. Ve annem akşam babamla konuştuğunda hiç kızgın konuşmadı çünkü babamın morale ihtiyacı vardı vıdı vıdı vıdı. Belki sert geliyo size bu yazdıklarım ama ben annem gibi sabır küpü değilim. Çabuk parlarım. Söylerim söyleyeceğimi.

Babamla bi süre konuşmayı düşünmüyorum. Hayatımda bu kadar sorumsuz bi insan görmedim. Yumurta kapıya dayanmadan iş yapmaz. Zaten küçükken anlaşabilirdik babamla büyüdükten sonra annem daha büyük bi yer kapladı. İkisinin yeride aynıdır ayrılırmı diye düşünmeyin. Babamıda seviyorum ama annem bambaşka.

Ve ömrüm boyunca hep babamın yaptığı hatalara katlanmak zorunda kaldım. Halada devam etmekte bunlar. Babam kesinlikle kız olmalıymış yanlış olmuş. Annem Kadar güçlü değil. Annem benim için çok başka. Herşey bi yanada annem olmadan yapamam. O kadar başka bi yeri varki.

Gidip uyandırıp sarılıp öpesim geldi =)

Annem seni çok seviyorumm..

6 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

bu postla beraber diğer yazılarına da göz attım, zannediyorum baban tedavi görüyo,

şuan bunu yazmakta dahi güçlük çekiyorum,
baban nekadar süredir tedavi görüyor bilmiyorum

benim babam lösemi hastasıydı 8 sene önce, çok zor günler geçirdik,hastanenin önünde yattık kalktık.bu hastalığı babam atlattı.sonra 1 sene önce gırtlağında tümör çıktı ve ben babamı bu hastalıktan kaybettim..

yerinde olsam babamın yanından hiç ayrılmam, elini hiç bırakmam:(((

nolur babana benim için babacım de.ben öyle seslenirdim:((((

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Gerçekten çok üzüldüm.

Allah rahmet eylesin huzurla uyusun =((((

Babam 9 senedir ilaç tedavisi görüyor ilaçlarla ayakta. Ve artık nakil olması gerekiyor.

Senin için babacım diyeceğim.. =(((

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım allah rahmet eylesin...
mekanı cennet olsun...

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

zeynep için bu yorum sanırım..

Betül Ç. dedi ki...

keşke annemi senin kadar sevebilseydim... ama karakterler insanların sevgisinde çok etkili oluyor. benim için de babam başka ve bir tane...ve sabır küpü ve her şey. çocukluğumdan beri babamsız yaşayabilir miyim diye her kendime soruşumda babasız yaşayan arkadaşlarım aklıma geliyor ve babası hasta olan arkadaşlarım. babaları için dua ediyorum. seni okuduğumdan beri senin baban için de dua ediyorum. inşallah nakli gerçekleşir.

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

senin babam benim annem gibi o zaman. Seviyorum ikisinide ama farklı işte. Bazen utanıyorum böyle düşündüğüm için ama bilemiyorum kafam çok karışıyor bu konuları düşündüğüm zaman.

Duamalrın için binlerce kez teşekkür ediyorum Allah'ım duysunda kabul etsin dualarımızı..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...