11 Nisan 2009 Cumartesi

Kurabiye canavarııı..



Kaç gündür yazamıyorum blökhçüm. Yazmama nedenim çok yoğun olmam falan değil salıya kadar sınavım yok derste çalışmıyorum. Yazcak şeylerim var aslında ama bi kaç gündür sadece diğerleri blogları okuyorum ve çıkıyorum.

Dün ve ondan önceki gün çok süprizli günlerdi. Dün teyzoşa oturmaya gitmiştik bi geldik eve apartmanın kapısını açmamla sevgilinin kokusunu duymam bir oldu. Bir baktım mektup yazmış birde missss gibi parfümünde sıkmış. Bayılcaktım oracıkta nasıl özlemişim anlatamam. Ondan önceki gün ise sınavdan geldim kargocu geldi annem dedim kim ne gönderir bana paketi aldım bide başka bi isim yazıyo. Bi merak ediom anlatamam kimin gönderdiğini. Bi baktım sevgili kartlık göndermiş. Netten aldığı için başkasının ismi vardı. Ama müthiş bişey çok orjinal. Ben bi konuşurken birinde çok orjinal bişey gördüm demiştimde sevgilide bana orjinal öyle olmaz böyle olur hesabı yapmış ama cidden ağzım açık kaldı..

Süprizlerle dolu iki gündü bugünde bişeyler gelirmi diye bekledim ama malum haftasonu =) Daha ne istiyorsam halla halla. Ama ben bi görceksenz bi sevindiriğim bi sevindiriğim. Annem gülüyor halime. Ama çok mutlu oldum ya sevgili bana süpriz yapmış. Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar mutlu oldum.

Mutluluk sakın peşimizi bırakma. Aslında bu lafıda pek sevmem çünkü gerçekten mutluluk içimizde. Eğer mutlu olmak istersek mutlu oluruz. Birinin bizi mutlu etmesi onu çok sevmemize bağlı bence sonuçta yine bizi mutlu etmesine izin veermiş oluyoruz. O kişiyi sevdiğimiz için kendimizi ona açıyoruz. Mutluluk içimizde çıkaralım onu içimizden hep mutlu olalım..

Bugünde teyzoşlarla dolaşalım dedik ama bi daha onlarda alışverişe çıkacağımı sanmıyorum. Ya hiçmi yorulmaz bu insanlar. Ay gençliğimden utandım ya az daha gezelim deseydiler yığılıp kalırdım valla.

Yine ortaya karışık yaptım neyse uzun süre yazmayınca böyle oluyo.. hadi ben kaçar.



EDİT: Başlıkla ne alkalı diyecekseniz şimdi. Unutmuşum yazmayı..
Annem bu saatte bana kurabiye yaptı ev misssssss gibi koktu. Ellerine sağlık anneciğim. Vicdan sızımı hafifletmek için kurabiyeleri yeşil çayla birlikte yedim... =)

4 yorum:

sizofren peri dedi ki...

ayyy ne güzel değer verildiğini bilmek:) kıymetını bil oldumu:) benım 5 yıllık bir ilişkim olmuştu bana bır kere bıle olsun sürpriz yapmadı. şanslı gordum senı kendımle kıyaslarsam :)

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Evet değer görmek değer vermek çok güzel bişey. Bende hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Kıymetini biliyorum =) İnşallah biride senin kıymetini bilir ;)

khaos dedi ki...

Bu arada.. canım kurabiye çektiiii:))

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

söyle annende sana yapsın =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...