8 Nisan 2009 Çarşamba

Eziksiniz hepiniz..

Ay bi insanlar çok mal ya. İki yüz verince adam sanıyorlar kendilerini. Neden mi bu kadar sinirliyim. Malum sınavlarım var ve bu sınav dönemindeki milletin birbirinden not saklamaları çok modadır. Benim öyle çoooook yakın arkadaşım yıktur sınıfta Gazmeden başka. Aramın biraz ii olduğu bi kaç kişi vardı ama artık kimse yok. Bugün ki sınavımın soruları arkadaşlarda varmış ve biz genellikle okula erken gelip çalışırız sınavdan önceama nedense bugün sınavdan önce arkadaşlar gelmedi neymiş geç kalkmış ama yalan sırf o soruları benden saklamak için.

Çok ikiyüzlü bu millet bi kere daha anladım yüz verdikmi kullanabileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar. Bittiniz artık benim için bu zamana kadar yanımda değildiniz bundan sorada bi kayıp değilsiniz defolun hepiniz. Eziksin oğlum hepiniz eziksiniz. Hele sen o kendini çok ii bilio çok eziksin.

Sinirlerimi bozmaya bile değmezsiniz siz. Bende bilirim yüze gülüp arkadan iş çevirmey safsanmayın küçük beyinliler tayfası. paççozlar siziiiiiiiiiiiiii =)

Çok gülüyorum sizlere yazık size ya zavallılar..

3 yorum:

ayci dedi ki...

okulum bittigi ve böyle sorunlarim ortadan kalktigi icin mutlumuyum neyim ;)
takma - sinirlenme - nutella kasikla ;)

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Yok rejim yapcam ben nutella yiyemem ama çok kötü aklıma düşürdün :S

Adsız dedi ki...

nutella falan yok kuzu gelmiyim oraya :D
gazmeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...