29 Nisan 2009 Çarşamba

Bulutlar gölge yapıyor..


Yine karamsarlıklar içinde boğluyorum bu aralar. 4 ay olacak nerdeyse hala babama uygun organ çıkmadı ve babam hala hastanede yatıyor. Darmadağın bi hayat yaşıyormuşum gibi geliyo. Yanımda annem ve sevgiliden başka hiç kimse yok. Babam orda biz burda.

Ama insanlarımız gerçekten çok cahil. Organ nakline gereken önem verilmemekte ve kimse bağış yapmayı kabul etmemekte. Birine hayat vericeksin ayrıca sadece bir insan değil bir kaç insana hayat verebilirsin bundan büyük iç huzuru olamaz. Çürüyüp gidecek toprağın altında ya. Bırak umut ol birilerine.

Zor geliyor canımı çok yakıyor bu durum. Kafam çok dağınık hiç bişeyi yapamıyorum. Beynimden bi dünya şey geçiyor ama hiç biri net değil. Gülüp eğlenmeye çalışmayı içime atmayı tercih ederim ben ama arada çöküyor üstüme karabasanlar. Ağır geliyor bu yük bana taşıyamıyorum bazen. Umudum var onu kaybetmemeye çalışıyorum ama zor oluyor. Anneme karşı güçlü durmaya çalışıyorum. Üzüldüğümü görmesin diye çırpınıyorum. Annemde çok dağıldı. Çok özledim hep beraber gülüp eğlenmeyi gezmeyi. Herşeyi özledim.

Boğazım yanıyor. Özledim babişkom seni ='(

4 yorum:

E. dedi ki...

en kısa zamanda bulunur umarım... geçmiş olsun :(

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Çok teşekkür ederim ..

PINK PRINCESS dedi ki...

Allah acil şifalar versin!ama şunu demeliyim ki yaşamadan bilinmez.mesela ben senin durumunu bilemem sende yakınını kaybetmiş birinin durumunu bilemezsin ki canım,diyorsun ya insanlarımız çok cahil diye,kimseyi bu şekilde suçlama,yaşanmadan bilinmiyor inan,çok zor bir karar o!çünkü organ bağışına karar verdiğin zaman kişi hala yaşıyor oluyor,sadece beyin ölümü olmuş ama hala nefes alıyor.bunlar çok karışık konular...umarım baban tez zamanda sağlığına kavuşur...

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Teşekkür ediyorum ii dileklerin için.
Ölüm durumunda öyle zor bir karar. Ama insan sağlıklıyken bu bağışı yapabilir onu düşünmüştüm ben. Ölüm esnasında gerçekten zor bi durum =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...