28 Nisan 2009 Salı

Bir film daha


Akşam annemle film izleyelim dedik ve ''Özgürlük yolu''nu izledik. 23 yaşında bi çocuk var kendini bulmaya çalışıyor. Maddiyatı yok sayıyor ve kendini doğaya atıyor. Bunun nedenide aile içindeki sorunlar çocuğa olan baskı. Çocuk en sonunda açlıktan ölüyor. Böyle kötü sonlu biten filmleri sevmiyorum filmi boşuna izlemiş gibi oluyorum. Film bittikten sonraki ilk tepkim yine aynı oldu boşa izledik dedim.

Anlatılanlar güzeldi. Klasik hayat mesajları denebilir. Ama çocuk yollarda gezerke bir çok insanla karşılaştı o insanların hayatına girdi ve sonrada çıktı bencillikti bence biraz. Amacı alaskaya gitmekti gitti orda açlıktan öldü.

Bir çok insanında özendiği bişey olabilir çocuk kimseye bağlı yaşamıyor. İnsanlara göre hareket etmiyor bi amacı var ve onu yapmaya çalışıyor. Hayatını istediği gibi yaşıyor. Sonunda öyle yada böyle ölceksek Mantıklı diye düşünülebilir.

Beynimde bi sürü şey oluştu filmden sonra. Gece yatarken yazcaktım ama şimdi dağıldı kafam. İzleyin bence mutlaka film güzel.

Akşamları film izleyeceğiz artık annemle önereceğiniz filmler varsa bekliyorum..



Bugün bi değişiklik yapıp okula gideceğim. Şimdi hazırlanmaya başlayacağım. Zor geliyo.

Bide bahar yorgunluğumudur nedir onun migrenimin içine etti ya. Gözümü açar açmaz başım ağrıyo yaz gelsin artık yeter ya. Bahar yorgunluğu nasıl geçer yardım edin banaaaaa... Annem bişeyler yapcam dedi ama sizinde bilgileriniz varsa bekliyorum yardımlarınızı..

5 yorum:

kkkk dedi ki...

saol cnm ilk firsatta izliycem

Serap dedi ki...

Bende ilk fırsatta izleyeceğim. Merak ettim.

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Capricecim ve serapçım izleyin bence güzel bi film.

Emre Demir dedi ki...

yazını okudum yüzümü güldürdü sevdim.(=
Bu filmi ben çok sevmiştim. Bir film sever olarak baya film izlemişliğim vardır(koleksiyonda yapıyorum) beni en çok etkileyen filmlerden biri olmuştur.
Bir baş kaldırı var filmde hani sanki bilinç altım gibi ortaya çıkamayan ben gibi hissettirmişti başrol bana. Birde gerçekten alıntı olması daha da etkileyici kılıyor filmi. Film önerisi demişsin şimdi bi kaç film yazıcam ama eğer takip edersen bundan sonra blogda düzenli olarak izledigim ve cok begendigim filmleri yazmaya başlıcam :)
Big fish,Notebook,the science of sleep,donnie darko,walk the line,persepolis,me and you and everyone we know aklıma daha gelmedi. =))

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Takip edeceğim yazıların artık. Ya ben bide böyle sürekli bi işi yapabilen insanlara hayranımdır. Koleksiyon bile yapamam sıkılırım. Özendim sana.

Herkesin içinde vardır böyle şeyler. Yapabilemiyoruz işte.

Blogunu izleyeceğim mutlaka. Tavsiye ettiklerinide mutlaka izleyeceğimmm..

Çoook teşekkür ederim. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...