18 Nisan 2009 Cumartesi

4 günlük iş macerası beni bekliyoorrr =)

Ay çooookkk mutluyummm.. İş buldum.. Aslında bulmadım. Durun anlatiim baştan sondan başlamak olmuyor.

Ben kurban bayramında bi mağazada destek eleman olarak çalışmıştım ve bugün beni ordan 23 nisan döneminde 4 gün çalışmak için tekrar çağırdılar. =) Hemen kabul ettim bende =) Ben kurban bayramı döneminde çalıştığımda beni beğenmişlerdi ve çalışmak istediğini belirt demişlerdi ama malum krizden dolayı eleman alamadı mağaza. Ben erkek reyonunda çalışmıştım o zaman. 23 nisan dolayısıyla çalışcak 4 kişi var ve bunlardan biri kurban bayramında bayan reyonunda çalışmıştı diğer 2si depoda çalışmıştı bende erkek reyonu yani bunlar en çok beğenilenler =) Bizi işe alma gibi bi durum varmış orda çalışan arkadaşımdan haberleri aldım.

Neden bu kadar sevindiğime gelinceee ... İşletme öğrencisiyim 3. sınıftayım deneyim oluyor benim için. Aslında en çok yaptığın işin beğenilmesine sevindim kalktı biraz =) Ayrıca kendi paramı kazanmak büyük bi haz veriyor bana.. Çok yorucu çalışmak gerçekten sürekli kat yapıyorsun her yer düzgün olmalı ve kabinde hiç ürün olmamalı. Ama çalışmak istiyorumm =)

Okul bitincede aslında özel sektörde çalışmak isterim. Bazende aman ne uğraşcan yap yüksek doktora ol araştırma görevlisi yata yata al paranı. ama bana göre değil sanırım ben o zaman bile rahat duramam.

3 yorum:

sizofren peri dedi ki...

bende işletmedeyım:). halamın yanında çalışmıştım şirketinde.muhasebe oğrenmek için. evet senın ıçın bır + ve kendı paranı kazanıp hacamak gıbısı yok:). babam karışamıyordu bana ahah :)

stilperisi dedi ki...

a süper olmuş,özel sektör zordur ama zevklidir hep rekabet edersin ama hepde ilerlersin.ve çok kazanırsın tabiki.bende işl.mmezunuyum.

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Şizofren peri: Ay ben hiç muhasebe öğrenmeye çalışmam iğrenç bişi o =) Çok para vermiolar ama burda olsun yine güzel bişi =) parasında değilim zaten deneyim olsun diye uğraşıorum.

Stilperisi: İlerlemeyi seveceğimi düşünüyorum o yüzden özel sektör düşünüyorum..

Ay periler basmış beni =) öpüorum ikinizide.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...