11 Mart 2009 Çarşamba

Babamm

Bıktım artık insanlar tarafından sömürülmekten. Evet gülüyorum sürekli derdim olsada içim ağlasada böyleyim ben ama kimse anlamıyor bi sormuyor nasılsın diye. Anlamıyor kimse.. Mutlu değilim mutlu olamıyorumda. Düzeltemiyorum kendimi. Gülüyorum ama rol yapıyorum sadece. Çevremdekilerin sürekli saçma sapan şeylerden dert yanması sinir ediyor artık beni. Çok basit şeyler bunlar ya gerçekten çok basit. Kendini sıktığına değmez. Hayat bu kadar basit şeylerle uğraşcak kadar değersiz değil. Birileri yaşamaya çalışıyor.

Canımın bu kadar sıkılıyor olmasının sebebi ise babamın hastalığı. Babamı görmeye gidiyoruz falan diyodum ya öyle dememin nedeni babam İstanbulda hastanede yatıyor. Sebebi ise karaciğer nakli olması gerekiyor. 9 seneden beri babamın hastalığıyla uğraşıyoruz. Biz hiç bi zaman babamı hastaymış gibi görmedik. Ama 3 ay önce nakil olması gerekiyor dediler ve ben o günden beri toparlanamadım. 3 aydan beri hastanelerdeyiz. Karaciğre nakli karaciğerden ufak bi parça alınarak gerçekleşiyor ve vericinin karaciğeri 15 gün içinde eski boyutuna dönüyor. Annemin ve benim kan guruplarımız tutmadığı için biz veremiyoruz. Babamın ablaları vermediler. Birinin kocası izin vermedi diğeri kansızmış ki kansızlıkla alakası yok diğerininde kan grubu uymuyo. 3 aydan beri babam boşu boşuna hastanelerde verceği ufacık bi parça ya 15 gün sonra karaciğer eski boyutuna gelecek kardeşin bu senin ya. Canlı bulamadığımız için kadavra bekliyoruz. 3 aydan beride kadavradan çıkmadı. Çıkıyor ama doku uyumu olmuyor. Bekliyoruz hala..

İşte beni sıkan durum bu. Beklemek çok zor geliyor artık. Çok yoruldum canım hiç bişey yapmak istemiyor. Ne okula gitmek istiyorum ne de bişeyler yapmak hiç bişey umrumda değil. Soğudum herşeyden. Babamı artık seni evimizde istiyorum ev çok boş. Çok büyük bi eksiklik var. Allah'ım nolur bize yardım et. Bir an önce uygun karaciğer çıksın. Ameliyatını olsun sağ salim dönelim evimize.

Sağlıktan daha önemli hiç bişey yok emin olun. Sevdikleriniz yanınızda olmadan bu hayatında pek bi anlamı yok. Hayat değerli bişey geç olmadan farkına varın.

Ben şükrediyorum halime babam hasta ama çaresi var. Babamın nakil olması gerektiğini öğrendiğimiz zamanlarda bi arkadaşımın babasını kaybettiğini öğrenmiştim ve çok etkilenmiştim. Ölüme çare yok sadece. Babam iyi olcak evine döncek buna inanıyorum.

Seni çok seviyorum babacığım.

12 yorum:

PINK PRINCESS dedi ki...

Allah şifa versin bir an önce..Merak ettim kan grubu ne babanın?

bir de kadavra demişsin ya bildiğim kadarıyla kadavra olmuyor,beyin ölümü olmuş ama bedenen yaşayan insanlardan alınması gerekiyor.Yanlış biliyor olabilirim tabii..

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Teşekkür ederim. Kan grubu AB+.
Kadavra derken onu demek istedim zaten. Hep öyle dendiği için bende öyle yazdım. Aslında nakilde kullanılan tabir. Düzelttiğin için teşekkür ederim.

Dileğin içinde çok teşekkür ederim.

PINK PRINCESS dedi ki...

yok düzeltmek vasfında değilim tabiki ama yaşadığım şeylerden dolayı kadavra denmesi zoruma gitti:(biliyim istedim kan grubunu,olurya birşey duyarım diye...

caramel macchiato dedi ki...

canım Allah yardımcınız olsun... inşallah bir an önce babacıgın saglıgına kavusur. şu an onemlı olan sizin moralınızı ıyı tutmanız!

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

geçmiş olsun :(

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

caramel macchiato ve merope sizlerede teşekkür ediyorum. moralimiz iyi babam iyi olunca dahada iyi olacağız

hobigiller dedi ki...

allah yardımcınız olsun kardeşim. biran önce uygun verici çıkarda babacığın sağlığına kavuşarak evinize döner inşallah.sevgilerimi ve dualarımı gönderiyorum.

Adsız dedi ki...

İnşallah baban en kısa zamanda iyileşir.Çok etkileniyorum böyle şeylerden çok üzüldüm..Gerçekten en önemli şey sağlık.Allah şifa versn!

Zeynep dedi ki...

Allah şifa versin, ama eminim ki baban eve geldiğinde senin derslerini aksatmadığını duymak ister.

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

hobigiller2: çok teşekkür ediyorum bütün dualarına amin

MeLior: İyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum.

Zeynep: Teşekkürler. Gitmek istemesemde gidiyorum derslerime aksatmıyorum.

kkkk dedi ki...

Allah sifa versin cnm yaa cok uzuldum.

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Amin canım Böyle sizin iyi dilekleriniz dualarınız çok iyi moral oluyor. Çok teşekkür ediyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...