12 Aralık 2010 Pazar

mutsuzum sevgili askere gitti =(

Başlıkta herşeyi anlattım aslında ama açasım var konuyu azcık, içimi dökesim var sizlere o kadar doluyum ki. Dün gece sevgiliyi gönderdik askere kısa dönem çıkması ve manisa olması bizi sevindirdi ama ondan uzakta olmak sesini duyamayacağım düşüncesi beni mahvediyor. Hep yanyanaydık hiç ayrılmadık her yere beraber gittik her işimizi beraber hallettik ama zaman o kadar gaddarki o kadar çabuk ilerlerdiki geçen zamanı hiç anlamadım.

Göz göze gelmekten korktuk dün ağlamaktan ayrılıktan korktuk ama noldu sonuç yine ayrılık yine ayrılık. İçim acıyor inanın çok zormuş o kadar alışmışız ki birbirimize biz 3 senemizi bitirdik. 4 senemizin 6 ayı ayrı geçicek. Vatan görevi diye kendimi hiç avutamıycam bu konuda görüşlerim çok farklı katılmıyorum vatan borcu olayına.

Eskişehir bomboş geliyor herşey boş geliyor hiç bişey yapmak istemiyor canım gece uyuyamadım sabah sesini duyasıya kadar çıldırmış gibiydim. Gece tişörtüyle uyudum kokusuyla. Nasıl alışacağım bilmiyorum ama alışmak istemiyorum. Düşünüyorum ben burda geçiririm zamanı ama o orda napıcak tek başına herkesi özliycek. Çıkamıyorum bu düşüncelerin içinden içim acıyor..

Allah herkesi tez zamanda kavuştursun kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.

mutsuzum =(

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Allah kavuştursun cnm. Manisa'da acemiliği bittikten sonra dağıtımda büyük ihtimalle Kıbrıs'a gider. Mutsuzluğuna mutsuzluk katmak istemem ama benim Manisa'ya kısa dönem giden iki tanıdığıma da aynı şey oldu.

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Saol canım. Yok canım bence manisanın ilçelerine gidecek çok yerde aynı şeyi okudum. yakın yerler olacak buna inandrımak istiyorum kendimi evrene böyle mesaj yollayacağımmm =) iyilik perisi gibi oldum.

Adsız dedi ki...

Allah kavuştursun.. :)

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

amin teşekkürler =)

Jojee dedi ki...

aynı duygular bende de var.bizimde 4 sene oldu yapışık ikiz gibiydik.şimdi nası bi acı çektiğim bu anlatamam.gözlerim hep dolu dolu.

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

alışmak zor olacak bizim için ama napalım =( anlayabiliorum hiç bişey yapmak istemiyorum yemek yerken bile içim acıyo acaba yemekleri iyi mi diye düşünüyorum =(

sünter dedi ki...

Allah kavustursun canim.
Hayirli tezkereler diliyorum nisanlina, sanada sabirli bekleyisler.
Allah sag salim kavusmayi nasip etsin.
Neyseki Manisaya gitmis yinede dogudan iyidir.
Öpüyorum seni

kozmetikperisi dedi ki...

Allah kavuştursun ...

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

SÜNTER TEYZECİM çok teşekkür ederim güzel dileklerine dualarınaamin inşallah. Doğudan iyi gerçekten

KOZMETİK PERİSİ: amin teşekkürler ..

Unknown dedi ki...

tatlım öncelikle allah kavuştursun :(
bende tam 1 sene önce seninle aynı duyguları yaşadım ama geçio aman su gibi akıp gidiyo.
yemin törenine mutlaka git çok farklı bi duygu
ayrılık kötü ama birbirinizi özliceksiniz kıymet biliceksiniz oda öyle olgunlaşıcak bii şekilde karnını doyurur zaten merak etme bol sabır dilerim sana da

http://bonbondiyorki.blogspot.com/

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Çok teşekkür ederim desteğin için gideceğim yemin törenine bu cuma. Geçicek bi şekilde katlanmak zorundayız napalım :S

çok teşekkürler =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...