10 Temmuz 2010 Cumartesi

haberler bendennn =)

Can sıkıntısında ne yapacağımı bilemiyorum. 19 temmuzda tatile çıkıyoruz. Fethiye'ye yolculuk.

Bu aralar ben apolet yapıyorum bol bol. Aldığım siparişler var onları yetiştirmeye çalışıyorum. Pasaja eklemedim yaptıklarımdan eklemeyide düşünmüyorum. Bi kaç tane eklemiştim sadece onlarla kalacak. Pasajım sadece satışda bi seçenek olarak kalacak isteyene oradan satış işlemi açabileceğim. Neredenmi satış yapıyorum çok komik ama üzerimde görenler yolda durdurup istiyor ve kişiye özel sipariş olarak tasarım yapıyorum bu aralar. Geçenlerde Ankara'ya gitmiştim kuzenimi ziyarete Ankamall'de 2 şirin bayan durdu ve apoletlerimi nereden aldığımı sordular bende kendim yapıyorum diyince hemen sipariş verdiler. İletişime geçtik Eskişehir'e gelincede. Birde kuzenimin arkadaşının siparişleri var. İşte böyle işliyor benim sistemim.

Aslında blog açtım fakat bu blogda satışla ilgili dedikodular kafamı karıştırdı. Olaylar netlik kazanasıya kadar blogda satış yine askıda kalacak. Eğer sipariş vermek isteyen olursa yada mörf neler yapıyorsun görmek istiyorum diyen olursa gokkusagindaoturankiz@gmail.com dan benimle iletişime geçebilirsiniz.

öpüyorum kocaman siziiiiiii   =)

4 yorum:

gunesyuksel dedi ki...

canım tatile mi cıkıyosun.. ohhh sefan olsun.. mutlu mutlu git, mutlu mutlu gel cnm. fotolarla bizi senlendir.. cunku fethıyeyi hiç görmedim. merakta bırakma bizi. öpüyorummmm

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

evet güneşim 1 hafta sonra tatile gideceğim. bol bol foto çekip yayınlayacağım =)

Bugra dedi ki...

Neler yapıyorsun, görmek istiyorum :)

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

aaa buğracım gösteririm =) nerelerdesin bakim sen ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...