29 Nisan 2009 Çarşamba

Bulutlar gölge yapıyor..


Yine karamsarlıklar içinde boğluyorum bu aralar. 4 ay olacak nerdeyse hala babama uygun organ çıkmadı ve babam hala hastanede yatıyor. Darmadağın bi hayat yaşıyormuşum gibi geliyo. Yanımda annem ve sevgiliden başka hiç kimse yok. Babam orda biz burda.

Ama insanlarımız gerçekten çok cahil. Organ nakline gereken önem verilmemekte ve kimse bağış yapmayı kabul etmemekte. Birine hayat vericeksin ayrıca sadece bir insan değil bir kaç insana hayat verebilirsin bundan büyük iç huzuru olamaz. Çürüyüp gidecek toprağın altında ya. Bırak umut ol birilerine.

Zor geliyor canımı çok yakıyor bu durum. Kafam çok dağınık hiç bişeyi yapamıyorum. Beynimden bi dünya şey geçiyor ama hiç biri net değil. Gülüp eğlenmeye çalışmayı içime atmayı tercih ederim ben ama arada çöküyor üstüme karabasanlar. Ağır geliyor bu yük bana taşıyamıyorum bazen. Umudum var onu kaybetmemeye çalışıyorum ama zor oluyor. Anneme karşı güçlü durmaya çalışıyorum. Üzüldüğümü görmesin diye çırpınıyorum. Annemde çok dağıldı. Çok özledim hep beraber gülüp eğlenmeyi gezmeyi. Herşeyi özledim.

Boğazım yanıyor. Özledim babişkom seni ='(

2. Ödülüm



2. ödülümü almış bulunmaktayım. Bana bu ödülü veren Klavyemden Dökülenler'e çok teşekkür ediyorum. Beni çok mutlu ettin çok teşekkür ederimmm.. =)

Bende ilk önce kendisine gönderiyorum bu ödülü o güzel blogun için.

Daha sonra ise;

Ayci'ye

Şizofren Peri'ye gönderiyorum.. Öptüm sizi kızlarr

28 Nisan 2009 Salı

Bir film daha


Akşam annemle film izleyelim dedik ve ''Özgürlük yolu''nu izledik. 23 yaşında bi çocuk var kendini bulmaya çalışıyor. Maddiyatı yok sayıyor ve kendini doğaya atıyor. Bunun nedenide aile içindeki sorunlar çocuğa olan baskı. Çocuk en sonunda açlıktan ölüyor. Böyle kötü sonlu biten filmleri sevmiyorum filmi boşuna izlemiş gibi oluyorum. Film bittikten sonraki ilk tepkim yine aynı oldu boşa izledik dedim.

Anlatılanlar güzeldi. Klasik hayat mesajları denebilir. Ama çocuk yollarda gezerke bir çok insanla karşılaştı o insanların hayatına girdi ve sonrada çıktı bencillikti bence biraz. Amacı alaskaya gitmekti gitti orda açlıktan öldü.

Bir çok insanında özendiği bişey olabilir çocuk kimseye bağlı yaşamıyor. İnsanlara göre hareket etmiyor bi amacı var ve onu yapmaya çalışıyor. Hayatını istediği gibi yaşıyor. Sonunda öyle yada böyle ölceksek Mantıklı diye düşünülebilir.

Beynimde bi sürü şey oluştu filmden sonra. Gece yatarken yazcaktım ama şimdi dağıldı kafam. İzleyin bence mutlaka film güzel.

Akşamları film izleyeceğiz artık annemle önereceğiniz filmler varsa bekliyorum..



Bugün bi değişiklik yapıp okula gideceğim. Şimdi hazırlanmaya başlayacağım. Zor geliyo.

Bide bahar yorgunluğumudur nedir onun migrenimin içine etti ya. Gözümü açar açmaz başım ağrıyo yaz gelsin artık yeter ya. Bahar yorgunluğu nasıl geçer yardım edin banaaaaa... Annem bişeyler yapcam dedi ama sizinde bilgileriniz varsa bekliyorum yardımlarınızı..

27 Nisan 2009 Pazartesi

Rüyalarımda bile sen :p



Bugün yine rüya festivali vardı bende.
Bazen bi sürü rüya görüyorum ve çoğunu hatırlıyorum beynim çok yoğun olduğu zamanlar böyle oluyo sanırım.

Ama ama ama en güzelide sevgiliyle evlenmiş olduğumuzda.
Şimdi biz evlenmişiz küçücük bi evdeyiz Adam gibi mutfağı yok kapılar falan bi tuhaf ay bide dağınık sormayın =) Bize misafir gelmiş sevgilinin ay pardon kocam oluyor rüyamda kendileri =) kocamın annesi teyzesi bide onun gelini bize gelmiş. Bende kek yapcam misafirlerime aslında çok güzel kek yaparım ben gel görki rüyamda bi türlü beceremiyorum. Kocacımda bana yardım etmeye çalışıyor ben yapamayınca teselli ediyor beni tamam hayatım sakin ol diyor sarıp sarmalıyor seviyor bi sürü. Ben bu arada hiç misafirlerin yanına giremiyorum kek yapcam diye ne kek be ömrümü yedi. Doğal olarak misafirler kalkıyor bende kusura bakmayın falan diyorum.

En güzel yeri kocacığımın bana destek olmasıydı =)

Evlenesim geldi yaaa. Ne güzel olur her sabah sevgiliyle uyanmak.

Gelsin o günleeeerrr !

25 Nisan 2009 Cumartesi

haftaya bakış

Ay günlerdir yazmıyorum.. Aslında giriyorum neler yazmışsınız okuyorum bakıyorum ve çıkıyorum. Yazmaya gücüm yok. Çok yorgunum malum çalışıyorum.

Hiç bişi yapmıorum bu aralar mağaza ev ikilisinde takılıyorum. Sevgiliylede anca işe giderken ve iş çıkışlarında görüşüyoruz.

Çok yoruluyorum ya sevgilide çok şikayetçi =(
püf bende sıkıldım iice

Hayatım çok boşmuş gibi geliyo yapcağım herşeyi erteliyorum ya babama aniden bişi olursa diye aslında alakası bile yok ama içimden bişi yapmak gelmio.
Sevgili iiki yanımda yoksa geçiremezdim bu dönemi.
Bide ev taşıycaz püf ya yapcak bi dünya iş var
Aklıma gelince içim sıkıldı
=(

Yazasım kaçtı
hadi by blökh

22 Nisan 2009 Çarşamba

pöf yorgunum

Ay çok yogunum. İşe başladım bugün. Dünden arayıp haber vermeyi unuttukları için beni 13.30da aradılar ben 14.30da işe başlayabildim ama bittim resmen. Çünkü koca mağazada tek başıma çalıştım resmen destek elemanım ya ağzıma sıçtılar. Herkes işten kaçmaya yer arıyo. Koca mağazada bütün gün tek başıma kat yaptım. Diğerleride kasada 3 kişi birikince kasaya koştu. Kasa önünde 3 kişi var kasada 3 kişi var yeterki kaçmak olsun.

Bide bi karı var lanet bişi karıya naptım bilmiom ama benden nefret ediyo gözlerini bi kaydırıo o kafasında eyfel kulesi gibi duran saçlarından tutup yerlerde paspas yapasım geliyo. Fesat karı.

Bide kadın reyonundaydım. Bu kadınlar adamı kanser eder ya. Böyle bi alışveriş olmaz.Daha önce erkek reyonundaydım orası daha rahat. Orda da aynı işi yapıon ama reyon daha küçük.

Şuanda ayaklarım sızlıyo, zonkluyo... Yarında çalışcam

Ay bide yaşlı çift geldi kadın pantolonu açtı adam da pantolonmu bu dedi. Yaw bi gidin şakamısınız dicektimde tabiki anca evet efendim diye biliosun.

Aman öyle işte bi hafta böyle yorgun geçicek ilginç olayları yazarım.

hadi ben kaçar

21 Nisan 2009 Salı

Film yorumları

Dün 2 tane filme gideceğimden bahsetmiştim ve akşam yorumlarımı yazacaktım ama eve gelince hiç halim yoktu o yüzden yazamadım. Sabah kalkıp sporumu yaptıktan sonra hemen yazmaya başlıyım dedim. Bu arada spora başladığımıda söyliyim. Teyzem annem ben bizim evin arkasındaki parka gidip yürüyoruz.

Şimdiiii..

İlk girdiğimz film ''Devlet Oyunlar''ıydı. Filmin konusu şuydu buydu demeyeceğim girersiniz bi siteye okursunuz onu. Filmin konusu iyiydi ama sahneler biraz daha atraksiyonlu olabilirdi. Dedektif gazeteciliği ve siyasi oyunları içeren bir film. Kadro süper. Sahneler yüzünden konu sönük kalmış. Dedektiflik filmi ama daha ayrıntılarda aranabilirdi izlerken aaaa nolcak acaba diye pek düşünmedim. Ne olcağını tahmin etmek zor olmadı. Sonunu tahmin edebiliyorsunuz hele böyle filmleri çok izliyorsanız tahmin daha da kolaylaşıyor. Tavsiye edermisin derseniz yani o kadar görülesi bi film değil. Pek sıkılmadım filmde 10 üzerinde 6 lık bi film bence










İkinci film ise ''Hızlı ve Öfkeli 4'' tü. Bu film biraz sönük kalmış bence diğer filmlerin hepsini izlemedim ama hele Tokyo'dan sonra çok sönük. Öyle yarışlar falan yok sadece bir tane yarış var oda hemencecik bitiyor. Ben Tokyo gibi bekliyordum daha çok yarış falan ama öyle değil. Öyle yarış çok aramayın derim ben. Daha çok polisiye filmine dönmüş. İlk filmleri izlemediğim için bağlantı kuramamış olabilirim. Serinin tamamını izleme kararı aldım. Bence çok güzsel bi filmdi. Gidilmeli kesinlikle =) Arabalar süper hatunlar taş gibi sinir oldum biraz onları görünce. Ayrıca filmin sonu yine açık kaldı devamı var. Olmalıda bence bu filmi serilerin tamamını izleyince tekrar daha net yorumlayacağıa eminim. Filmi anlıyorsunuz fakat bence eminim diğer filmlerlede bağlantılı olan kısımlar var o yüzden tamamını izlemek istiyorum.
Kesinlikle tavsiye ediyorum izlemelisiniz. Süperdi =)




Bide her 2 filmde de müziğin sesi arttığında yada ani bi ses yükselmesi olduğunda ben sıçrayıp durdum. Çok güldüm kendime. Sevgilide sakin ol diyip sarıldı bana. Ama sadece filmde değil ya ben herşeyde böyleyim kedi görürüm hemen sıçrarım aklım başımdan gider. Bi dur demem gerekiyor sanırım kendime.

Filmden yorumlarda bu kadar.. Bir günde 2 film Filmler iyi olduğu için sıkıcı olmadı. Hele bide sevgili olunca yanımda daha bi güzeldi =)

20 Nisan 2009 Pazartesi

Haftaya bakış.


Bu hafta çalışmak gibi planlarım var =) Daha önce söylemiştim. Salı günü başlayacağım sanırım işe. Çalışacağım için derslerede gidemeyeceğim hihi çok üzgünüm bu durumdan dolayı.

Okumayı seviyorum ama sınavları sevmiyorum. Benim bilgimi o sınavların ölçtüğüne inanmıyorum. O yüzden o sınavlar beni okuldan soğutuyor.

Sevgilide bu hafta bana süpriz yapmak istemiş bu hafta oda okula gitmeyecekmiş. Ama benim iş çıkınca pek birlikte olamayacağız. Ama bugün 2 filme gideceğiz. Biri hızlı ve öfkeli 4 diğeride devlet oyunları. Akşam yorumlarımı yazarım. =)

Havalarda bi güzel bi güzel. Yağmur yağcak diyorlar ama soğuyacakmış. Hava durumunuda verdik hihihih

Aslında bu aralar canımda çok sıkkın ama yinede gülüyorum. Babamı çok özledim. 4 ay olacak nerdeyse hala bekliyoruz =( bu durum bizi çok üzüyor.

19 Nisan 2009 Pazar

Mutlaka bakın..

Bi arkadaşım gittigidiyorda satış yapıyor ve bendende reklamını yapmamı istedi. Hemen dedim yapmazmıyım. Sattığı ürünler Abercrombie ve %100 orjinal ürünler. Bende bi kaç ürün aldım kendisinden ve gerçekten çok güzeller onlarıda yayınlarım bi kaç gün içinde.

whole_sale diye gittigidiyordan satıcı ismini aratırsanız oradan diğer modellere bakabilirsiniz.

Bende iyice pazarcı oldum yakında kendi pazarımı açıcam arkadaşlar duyrulur. =)

Fiyatlar 10 tl ve 30 tl arasında değişmektedir..

Atletler: 10 tl
Polo yaka tişörtler: 30 tl
Tişörtler: 20 tl
Çantalar: 30 tl


Alıcağınız modeli ve bedeni yorumlarınızda belirtebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. =)










18 Nisan 2009 Cumartesi

Cumartesi gezmesi.



Bugün çooooook eğlendiiikk.. Eskişehir'e yeni Kentpark yapıldı. Büyükerşen'in ellerine sağlık diyoruz. Resmen kendimi bi tatil köyünde falan hissettim. Çok güzel bi yer. Her yer yemyeşil. Eskişehir'e deniz gelmiş. Suni bir sahil var, havuzlar var hem çocuklar için hem büyükler için, şezlonklar şemsiyeler harika olmuş. Daha tam bitmemiş olmasına rağmen gerçekten harika olmuş. Olimpik kapalı yüzme havuzu yapılıyor, hara var faytonlar var, kafeler var. Ve yapılacak bi çok şey varmış.



Göletteki balıklar bi harikaydı. Her şey mükemmel düşünülmüş gerçekten. Hayran kaldık sevgiliyle. Eskişehir böyle şeyleri hakediyor. Havada güzeldi çok kalabalıktı.

Çok güzel bigün geçirdik sevgiliyle. Güneş altında dolaştık, iskelede oturduk ben iskelede oturmayı çok severim bide dalgaları takip etmeye başlayınca denizin üstündeymişsin gibi hissediyorsun ya bayılıyorum ona =) Çok dinlendirici oluyo. Çimlerde oturduk hatta boğuştuk ve bi sürüde fotoğraf çektik. Çok iyi geldi bize.

O kadar zor günlerden sonra bu günler bana çok mutluluk veriyor. Seni hep çok sevdim. Ama bi kere daha aşık oldum sana =)

İyiki varsın..

4 günlük iş macerası beni bekliyoorrr =)

Ay çooookkk mutluyummm.. İş buldum.. Aslında bulmadım. Durun anlatiim baştan sondan başlamak olmuyor.

Ben kurban bayramında bi mağazada destek eleman olarak çalışmıştım ve bugün beni ordan 23 nisan döneminde 4 gün çalışmak için tekrar çağırdılar. =) Hemen kabul ettim bende =) Ben kurban bayramı döneminde çalıştığımda beni beğenmişlerdi ve çalışmak istediğini belirt demişlerdi ama malum krizden dolayı eleman alamadı mağaza. Ben erkek reyonunda çalışmıştım o zaman. 23 nisan dolayısıyla çalışcak 4 kişi var ve bunlardan biri kurban bayramında bayan reyonunda çalışmıştı diğer 2si depoda çalışmıştı bende erkek reyonu yani bunlar en çok beğenilenler =) Bizi işe alma gibi bi durum varmış orda çalışan arkadaşımdan haberleri aldım.

Neden bu kadar sevindiğime gelinceee ... İşletme öğrencisiyim 3. sınıftayım deneyim oluyor benim için. Aslında en çok yaptığın işin beğenilmesine sevindim kalktı biraz =) Ayrıca kendi paramı kazanmak büyük bi haz veriyor bana.. Çok yorucu çalışmak gerçekten sürekli kat yapıyorsun her yer düzgün olmalı ve kabinde hiç ürün olmamalı. Ama çalışmak istiyorumm =)

Okul bitincede aslında özel sektörde çalışmak isterim. Bazende aman ne uğraşcan yap yüksek doktora ol araştırma görevlisi yata yata al paranı. ama bana göre değil sanırım ben o zaman bile rahat duramam.

16 Nisan 2009 Perşembe

çok sinirliyim..

Sınavım çok kötüydü.. Çalışmıştım bide o kadar ya bi insan bu kadar kıl olabilir ya. Egosunu tatmin etmek için elinden geleni yapıyo resmen adam ama allah bildiği gibi yapsın seni. Soruları çözerken 7 ceddine saydırıyordum. öf ne zaman senden ders alsam yaz okuluna kalıyorum ya lanet olsun senin gibi hocaya. Ne anlattında ne istiyosun ki. Ders muhasebe ama biz hesap yapmaktan çok sözel yazıyoruz. Eziksin ya hemde o kadar eziksin ki İnşallah prfo falan olamazsın öyle ezik kalırsın aptal beyinli. Ay bide genç olcak ya millet eğitim sistemini değiştirelim diyo bu hala egosunu bastırcak ooo nasıl bıraktım diye hava atıyo herhalde. Yaz okulunda para alıyonda herkes arkadan söve söve verio o parayı ne kadar rahat geçiyosa artık o para.

Çıldırcam ya. Bi sınıfta sınıfın yarısından fazlası kalamaz ya böyle bişey olmaz. Elime verseler parçalardım ya. Sınavdan çıkan herkes küfrediyodu bi benmiyim diyeceğim ama değilim bi ben.

Aptaaaaaaaaaaaaaaaaal..

Sevgilide yok alışveriş yapmak için İstanbula gitti. Sinirimi alcak kimse yok.. Yalnızım..

püf püf püf

15 Nisan 2009 Çarşamba

mutluyumm


Mutluyum blökh mutluyum ey ahali..

Sevgilim geldiii..

Çok ama çok özlemişim..

13 Nisan 2009 Pazartesi

Zaman bi git


Geçiyorsun zaman hiç ne istediğimizi sormadan sadece kendine yaşıyorsun. Her zaman sana yeniliyoruz. Canının istediği zaman bir anda bitip gidiyorsun nedense o anlar hep hiç bitmesini istemediğimiz anlar oluyor. Kavuşma anları çabuk gelsin diye beklerkende o kadar yavaşsınki bi türlü geçmek bilmiyorsun.

Bazen dur istiyorum ilerleme artık demek istiyorum. Zaman benim ol istiyorum. İstediğim gibi yönetebileyim seni.. Bazen durmuş gibi oluyorsun. Sadece biz varız işte bu an bizim anımız diye düşünüyorum. Ama bunlar sadece benim düşündüklerimden öteye gitmiyor sen hala ilerlemeye, bizden götürmeye devam ediyorsun.

Bizden götürdüklerin sadece bunlar değil. Başta çocukluğumuzdan başlıyorsun, sonra gençliğimiz en sonda bizi bizden alıyorsun.

Ama biz ne yaptık ki sana ? ! ? !

Sana rağmen yıllar sonra bile sevgili seninle olmak istiyorum ..

çünkü ben seni ..

Eğlen beybi eğlen




Eğlenceliyim bu gece. Kımıl kımıl bi içim var nedendir bilinmez.

Herkes dinlesinnnnnnnn hahay =))

12 Nisan 2009 Pazar

Ekmekler yanık.


Annem evde olmadığı için bi kahvaltı hazırlayım kendime dedim. Ekmekler kızarsın bende blog milleti ne yazmış diye bakıyım dedim. Digital Kelebek yine bişeyler karalamış onları okuyordumki dalmışım. Birden ekmeklerin kokuları gelmeye başladı ve tahmin ettiğiniz şey yaktım ekmekleri =(.
Sonrada oturdum halime güldüm.

Ekmeklerin yanması bile sinirimi bozamadı bugün büyük bi sevinç hali var içimde. Nolar bozulmasın yoksa ders çalışamam. Hoplayasım zıplayasım var. Kımıl kımıl yahu içim :p

Bütün gün ders çalışmayı planlıyorum sevgili salı günü geliyor ve ben bütün sınavlarıma çalışıp sevgiliyle rahat rahat gezmeyi düşünüyorum.

Havada çok güzel. En sevdiğim mevsimsin yaz. En çokda sevgili o kalın montun üzerinden sarılmıyo bana sarılıyo ona bayılıyorum. Sevmiyorum montlar sizi ya.

Not: Biri bana mp3 url si nerden bulunur söyleyebilirmi?

11 Nisan 2009 Cumartesi

Kurabiye canavarııı..



Kaç gündür yazamıyorum blökhçüm. Yazmama nedenim çok yoğun olmam falan değil salıya kadar sınavım yok derste çalışmıyorum. Yazcak şeylerim var aslında ama bi kaç gündür sadece diğerleri blogları okuyorum ve çıkıyorum.

Dün ve ondan önceki gün çok süprizli günlerdi. Dün teyzoşa oturmaya gitmiştik bi geldik eve apartmanın kapısını açmamla sevgilinin kokusunu duymam bir oldu. Bir baktım mektup yazmış birde missss gibi parfümünde sıkmış. Bayılcaktım oracıkta nasıl özlemişim anlatamam. Ondan önceki gün ise sınavdan geldim kargocu geldi annem dedim kim ne gönderir bana paketi aldım bide başka bi isim yazıyo. Bi merak ediom anlatamam kimin gönderdiğini. Bi baktım sevgili kartlık göndermiş. Netten aldığı için başkasının ismi vardı. Ama müthiş bişey çok orjinal. Ben bi konuşurken birinde çok orjinal bişey gördüm demiştimde sevgilide bana orjinal öyle olmaz böyle olur hesabı yapmış ama cidden ağzım açık kaldı..

Süprizlerle dolu iki gündü bugünde bişeyler gelirmi diye bekledim ama malum haftasonu =) Daha ne istiyorsam halla halla. Ama ben bi görceksenz bi sevindiriğim bi sevindiriğim. Annem gülüyor halime. Ama çok mutlu oldum ya sevgili bana süpriz yapmış. Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar mutlu oldum.

Mutluluk sakın peşimizi bırakma. Aslında bu lafıda pek sevmem çünkü gerçekten mutluluk içimizde. Eğer mutlu olmak istersek mutlu oluruz. Birinin bizi mutlu etmesi onu çok sevmemize bağlı bence sonuçta yine bizi mutlu etmesine izin veermiş oluyoruz. O kişiyi sevdiğimiz için kendimizi ona açıyoruz. Mutluluk içimizde çıkaralım onu içimizden hep mutlu olalım..

Bugünde teyzoşlarla dolaşalım dedik ama bi daha onlarda alışverişe çıkacağımı sanmıyorum. Ya hiçmi yorulmaz bu insanlar. Ay gençliğimden utandım ya az daha gezelim deseydiler yığılıp kalırdım valla.

Yine ortaya karışık yaptım neyse uzun süre yazmayınca böyle oluyo.. hadi ben kaçar.



EDİT: Başlıkla ne alkalı diyecekseniz şimdi. Unutmuşum yazmayı..
Annem bu saatte bana kurabiye yaptı ev misssssss gibi koktu. Ellerine sağlık anneciğim. Vicdan sızımı hafifletmek için kurabiyeleri yeşil çayla birlikte yedim... =)

8 Nisan 2009 Çarşamba

Eziksiniz hepiniz..

Ay bi insanlar çok mal ya. İki yüz verince adam sanıyorlar kendilerini. Neden mi bu kadar sinirliyim. Malum sınavlarım var ve bu sınav dönemindeki milletin birbirinden not saklamaları çok modadır. Benim öyle çoooook yakın arkadaşım yıktur sınıfta Gazmeden başka. Aramın biraz ii olduğu bi kaç kişi vardı ama artık kimse yok. Bugün ki sınavımın soruları arkadaşlarda varmış ve biz genellikle okula erken gelip çalışırız sınavdan önceama nedense bugün sınavdan önce arkadaşlar gelmedi neymiş geç kalkmış ama yalan sırf o soruları benden saklamak için.

Çok ikiyüzlü bu millet bi kere daha anladım yüz verdikmi kullanabileceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar. Bittiniz artık benim için bu zamana kadar yanımda değildiniz bundan sorada bi kayıp değilsiniz defolun hepiniz. Eziksin oğlum hepiniz eziksiniz. Hele sen o kendini çok ii bilio çok eziksin.

Sinirlerimi bozmaya bile değmezsiniz siz. Bende bilirim yüze gülüp arkadan iş çevirmey safsanmayın küçük beyinliler tayfası. paççozlar siziiiiiiiiiiiiii =)

Çok gülüyorum sizlere yazık size ya zavallılar..

7 Nisan 2009 Salı

Sen, Ben, Biz ve 17. Ay



16 ay bitti ama ben bi ömür istiyorum seninle,

Bizim için söylenmiş cümlelerde güzel dilekler istiyorum,

Hep kokunu duymak istiyorum ve sana sarıldığımda bana geçen kokunun hiç tenimden gitmemesini istiyorum,

Hep biz olalım istiyorum,

Zaman hep sen olsun istiyorum,

Bi çocuğumuz olsun istiyorum (ama bak ben 30 yaşında anne olmak istemiyorum:p) Gözleri sana benzesin, gülüşü bize benzesin ama bide senin gibi yaramaz olmasın istiyorum,

Sensiz herşey yarım
seninle herşeye varım ;)


Herşeyin tadı bambaşka seninle, Hayat seninle güzel herşeyim..

Aslında sana söylencek çok şey var ama ben sadece bu kadarını söylemek istiyorum. Söylersem sihiri kaçar :p





Öpünce anlıyorum; ben seninle yaşıyorum
Gün birden beri kaç kere vuruluyorum
Gidince anlıyorum, her şeyini özlüyorum
Tenin benim gibi, kokunu içime istiyorum

Birden bire hayatının tümü oldun
Gecelerine gün gibi doğdun
Gidersen bir gün biri üzülür çok
Hayatının tümü oldun
Gecelerine gün gibi doğdun
Gidersen bir gün biri kırılır çok
Adı lazım değil, baş harfi ben

Festival gibisin katılmak istiyorum
Önlerden yer kapıp, gözünü kalbime istiyorum
Asaletinin bedeli, çok kölen var belli biri
Hem biraz deli, azdan çok da serseri
Adı lazım değil baş harfi ben

6 Nisan 2009 Pazartesi

Bloğumun ilk ödülünü almış bulunmaktayım :p



İlk ödülümü şizofren periden aldım. Çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü başkalarına yollamanın kuralları varmış.

Ödülün kuralları:
1- Ödülü verenin linkini yayımlamak.
2- Ödülü verdiğin kişilere mutlaka haber vermek.
3- Bu ödülü verdiğin blog sahibinin linkini vermek.
4- Gördüğünüz resmi eklemek.

Ve bende

http://digitalkelebek.blogspot.com/
ve

http://www.capricemoda.com/
ya

bu ödülü gönderiyorum. =)

Hepiiiiii :p




Yazamıyorum kaç günden beri. Yazmamla mutluluğum arasında bi bağlantı var. Mutluyum ve yazcak bişey bulamıyorum.

Nazar değmesin bize.. Yeni kararlar dönemindeyiz ve bu bize çok ii geldi..

Pazartesi sendromumda yok bugün sınav yok ondan olabilir ben hala bugünü pazar sanıyorum. Yarından itibaren maraton başıyor.

Bugün yağmur var burda. Sabah yağmur damlalarının sesiyle uyandım. Hava kapalı ama ben mutluyum.

Kırk kere söledim mutluyum ama içimi kaplayan bi huzur var. Migren krizlerim bile umrumda diil o mesaj sesini duyunca hoop içimdeki kelebekler başlıyo uçuşmaya.

Yine yeniden aşk mı ne hihihih :p

3 Nisan 2009 Cuma


yaşıyormuyuz?

hayır.

sadece düşünüyoruz.

ve onlara inanıyoruz..

Havadan sudan



İyi hoş havalar güzelde. Beni mahfetti yaa. 

Migrenim iice arttı. 

Her sabah dayak yemiş gibi uyanıorum.

 Napcam ben böyle yahu :$

1 Nisan 2009 Çarşamba

Bireyci toplum olamayız kardeşim. Olmak isteyende yokki

Bugün derste hoca bireyci toplumlardan falan bahsediyordu. Türkiyede kız almak zordur herşeyin tam olcak bişeyin eksikse millet laf eder derdi çoktur falan die baya bi konuştu hoca.

Tabikide öyle kesinlikle öyle katılıyorum falan demiycem. keşke bizde öyle olsakda diyemeyeceğim çok zor bişey. Yok bunlar gelişmemişlik simgesiymiş yok kendimize güvenimiz yokmuş. muşta mışta bi sürü şey. Kimse değiştiremeyeceği için kimse yormasın o güzel ağzını. Bunu söyleyende yapıodur yani. Gösterişe meraklıyız millet olarak yapcak bişey yok. Ruhumuzda var =)

Kız almak zordur kısmına gelince e tabiki zor olcak yani. Kız evi naz evi boşa demeişler yani. Gerçi artık eskisi gib değil ama ay evlenmek daha zor be artık. annemler nasıl cesaret edip evlenmiş ben hiç anlam veremiyorum. Daha evlenmek için çok küçüğüm sadece 21 yaşındayım ufacığım daha. Ama annem benim yaşımdayken evliydiiiiii... Ben kendime zor bakıyorum bide kocama bakamam ki evlensem. Ama çokda istiyorum sevgiliyle birlikte evlenip yuva kurmayı.

Evlenmeklede bitmiyoki. Ev kadını olcan bide çalışcan bi sürü iş. Hep tartışıyoruz sevgiliyle bu konuyu. Bence ev kadını diye bişey yok. bu bize böyle alıştırılan bişey. Şimdi o öğrenci evinde kendisine bakıyo oda ev kadını oluyo o zaman. Bence bunların hepsi bize yaptırılan zorunluluklar. Başka bişey değil. Kadın eve bakar, yemek yapar, çocuk doğurur çocuğa bakar vb. Bence böle değil işte. ben yapıyorsam erkete yapar hepsini. Gerektiği zamanda jest olsun falan diye değil. Yemek hazırlarken beraber yapılır, bulaşıklar beraber yıkanır vb. Bunlar beraber yapılcak şeyler herşey kadına yüklenemez. Herşeyin ortak yapıldığını millete öğretmeye başlarsak bi süre sonra ev kadınlığı falan kalmaz ortada. Tabi çok hayal dünyası benimki ama ben böyle olmasını istiyorum ya.

Kocan sürpriz sofra hazırlıyo sana sen hergün hazırlıyon o sofrayı ona hergün sürpriz o zaman. Heyt yemişim öyle sürprizi.

Ben evlilikten çok şeyler bekliyorumda ne görcem bakalım çok merak ediyorum. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Yaşamamda inşallah. Hep mutlu olmayı biliriz inşallah sevgili.

Baya bi saçmaladım yeter hadi.

Kaçırmasana hevesimi yaa



Püf ya yine sinir oldum. Sevgili çöp çatanlık yapmaya kalktı. Gazmeyle Memoyu ayarlıycak. Biraz önce toplu konuşmaya aldık ikisinide. Gamzenin bi arkadaşını sevgilisini Paris'e götürmüş Gamzeyle Memoda Paristen girdiler konuya işte sevgili ben falan hep beraber konuşuyoruz. Sevgili kendini aştı benim için bu kadar kafa çalıştırsa hiç ben trip atmam ona ama nerdeeee. Puştluğa çalışıo kafa. Gazme dio Memo beni parise götür Memoda tamam dio neyiyle götürcek pazarda bitte para etmez Memoda bitte yoktur. Memo çavuşluğu kazandı çavuş olcak Gazme istemem gezemem ben öyle dio daha ne dedim türkiyeyi gezcen en azından. Baya bi kafa kırdık bunlarla. Sonra sevgili traşa gitti ve sorada tripli bi halde konuşmadı onlarla. Benlede bi tuhaf konuşuyo. Noldu diom yok bişey. Çokda eğleniodum gülüodum falan bütün hevesim kaçtı ama öyle yapınca. Başı ağrıyomuş açıklaması buydu doğrudur bilemem. Ama böyle gülmeye başlıyorum tam ve kırılıo hevesim sonra.

Şuanda ise ağlamak istiyorum. Sadece ağlamak. Göz yaşlarımla mutluyum ben. Gülmek çok uzak artık bana.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...