26 Şubat 2009 Perşembe

Karlar düşeeeerr düşer düşer ağlarımm


Sabah annemin aa kar yağıyor nidalarıyla uyandım. Sanki ilk defa kar görmüş gibi Eskişehir gibi bi yerde çok normal yani sırf beni uyandırma çabaları. püff :S Ama çok sakin yağıyor insana dinginlik verioyor. Ama havanın kapalı olması insanın içinide bunaltıyor. Keşke güneşli havada kar yağsa =P hiç olmayacak bişi neyse ben saçmaladım yine =)

Haftasonu İstanbuldayııımm. babamı görmeye gidiyoruz. Babam sağlık sorunlarında dolayı İstanbulda hastanede kalıyor 2 günümüzü onunla geçirip döneceğiz. Gitmişkende förstnurumla görüşeceğim 2 sene oldu görüşmeyeli çooookk özleştiikkk. Fulişimlede görüşmek istiyorum ama görüşemeyeceğiz onunla =(

Bu hafta sevgilimle görüşemicez =( Çok özledim.. 1 hafta daha sabredeceğiz artık.

Herşeye özlem duyuyorum bu aralar. Babama, sevgilime, mutluluğuma, çocukluğuma bi sürü şeye. Sığıncak bi yer arıyor gibiyim. Vapurlar gibiyim onlarda sığıncakları limanı dalgalarla hırpalıyorlar bende sığındığım limanı hırpalıyorum. Böyle olmasını istemiyorum ama oluyor. Zaman bizi yoluna sokuyor. Düzeliyorum bende..

25 Şubat 2009 Çarşamba

24 Şubat 2009 Salı

Hayat beklemezzz

Bütün günü okulda geçirdiğim için çok yorucu bi gündü. Bu şarkıyı dinleyerek enerjikk oluyorum. Herkes dinlesiiiinn. Her sözü ayrı bi güzelll.





NOT: Hala mor sayfalı defterim önüme çıkmadı =(

23 Şubat 2009 Pazartesi

Özlediiiiiiiiiiiim !


Bugün saat 7.30 itibariyle herşeyim gitti. O otobüse bindiğinde başladı sana özlemim ey sevgili çok özledim seni. Çabuk geç zaman sevgili yanıma gelsin bir an önce sarsın sarmalasın beni.

Sevemedim hiç ayrı kalmaları senden. Sevme gibi çabamda yok zaten. Her an senle olmak huzur dolmak istiyorum ben.

Hayat = Sen

Sen gidince bana kalan sabretmek sevgilim ama ben bunuda seviyorum. Ben senle olan herşeye hayran ve aşığım. 5 gün sonra kollarında olmayı hayal ederek geçireceğim hayatımmm.

Bu arada yarın okul başlıyor. Nedense bi heyecan var içimde ilk dönem hiç okula gitmedim ondan olsa gerek biraz özledim mi ne okulu. Mor sayfalı defter almak istiyorum acaib taktım mora. Sevgilide öyle diyo çok takmışım mora. Ama napim seviom moru. Allah'ım nolar bi yerden karşıma çıksın mosmor sayfalı bi defter al beni desin bana hemen koşarım ona. ehuhehuh kafiyede yaptım arada.

Özlem dolu ve koşuşuturmacalı bi pazartesi bizi bekliyor bakalım.

22 Şubat 2009 Pazar

Gitme kal bu şehirdeeee


Bugün bi tuhaftı anlam veremedim. Eve bırakırken o sıcaklık yoktu neden anlamadım ama çok kötü hissettim. Beynimdeki kurtlar canladı ve kemirmeye başladı birden. artık çok korkuyorum sıkılcaksın kaprislerden patlıycaksın bi noktada diye. Birden yoksa artık o anlarımı yaşıyosun diye düşündüm. Bi an aklıma gelmesi bile çok kötü yaptı beni. Kendi sorunlarım arasında seni unuttum gibi hissediyorum. Ne desende haklısın ama artık düzelicek. Silkelendim ve kendime geldim. Bizi mutlu etmek için elimden gelen herşeyi yapacağım. Artık güzel günleeeer bizi bekleeeer nırınım nırınım diyoruzzz.
Yarın gidiyosun 5 günlük bi ayrılık belki ama ben seni çok özlüyorum. Sen o otobüse bindiğin an hayat ışığım sönüyor resmen. Hiç alışamadım gitmelerine alışmakta istemiyorum. Ey zaman çabuk geç. Sen gidince ellerim hep buz gibi oluyor, burnumda hep kokunla geziyorum, sarılmanı mıncıklamanı çok özlüyorum, kulaklarım hep hayatım diye çınlıyor. Yanımda olmasanda varlığını hep hissediyorum sonuçta kalbimdesin ama ben seni hep yanımda istiyorum. Sanırım cuma günü beni bıraktığın yerde olacağım ve kucağına atlıyım sımsıkı sarılacağım.


NOT: çok özlicem senii.... çabuk geçsin zaman nolaaaaarr

21 Şubat 2009 Cumartesi

Hepinizi istiyoruuuuum

Yaa ben sizlere bayılıyorum. Hepiniz benim olun. MAC in böyle tasarımlarına hayranım. Baksanıza çok tatlılar ya.

18 Şubat 2009 Çarşamba

17 Şubat 2009 Salı

Hayaaaat beni neden yoruyosuuun !

Ey hayat niye bu kadar zorsun. Sadece yaşamaya çalışıyorum niye bu kadar yoruyorsun. Keşke istediğimiz zaman istediğimiz yaşta olabilsek. Hemen şimdi çocuk olmak isterdim. Çok özledim o günleri. Annem babamla mutlu olmayı, tek başıma mutlu oyunlarımla birlikte olmayı çok özledim. En çok çamurla oynamayı severdim. Hiç bıkmazdım ya o kadar büyük bi zevkti ki benim için anlatamam blökh. Çamurdan tencere tava gibi şekiller yapardım sonra onları kuruturdum onlar kuruduktan sora içlerinde yapraklar koyup yemek yapardım. Heheyt be ne komik gelio şimdi bakınca ama inanki blökh şimdi ver elime çamur yine yaparım en büyük oyunum o benim bide insan stresini atıyor. O kadar çok istiyorumki o çamurların içinde hiç bişey düşünmeden oynamayı. Hayat çok yoruldum ben. Beni ayakta tutan şahıs Herşeyim iyiki yanımdasın. Yaptığın herşey için binlerce kez teşekkür ediyorum sana. Ben onu çok seviyorum blökh.

15 Şubat 2009 Pazar

Benim oluuuunnn !



Roberto Cavalli'nin 2009 yaz koleksiyonunda yer alan bu iki elbise keşke benim olsa. çok renkli elbiseler var bu koleksiyonda. rengarenk çiçekler açmış elbiselerde insanın içi kımıl kımıl oluyor.. =)

Sevgili Blökh

Uzun zamandır düşünüyordum bir blökhüm olsun diye sonunda kavuştuk biribirimize. Sana neler anlatcam hiç bir fikrim yok. Ondan bundan birazcıkta şundan diyelim devamını zamanla görürüz. Şimdilik bu kadar.



NOT: Blökh eti pufum bizim kavuşmamıza çok yardım etti ona çok teşekkür ediyorum. Eti pufum seni çok seviyorum. Her zaman yanımda olup bana destek olduğun için binlerce kez teşekkürler.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...