3 Mayıs 2009 Pazar

Pazar gezmesi..

Trafik canavarı bugün yine yollardaydı hihih =)

Şurdaki mminikler bana özel poz verdiler özellikle ejderhanın ayağı kadar olna çok poz verdi. Çok şekerler yaaa =)

Bugün yine pratik yapmak için çıktık bugün baya iiyim. Sazova'yada park yapılmış oraya gittik. Orasıda çok güzel olmuş. Çok resim çekemedik orda. Sevgilinin hiç keyfi yoktu. Hafif ateşi vardı. Parkta kocaman bi korsan gemisi var. Masal şatosu yapılıyo çocuklar için çok güzel bi eğlence merkezi. Birde hem kentparkta hemde burda dikkatimi çeken şey öle yemek yerleri yok yeşil alanlara ağırlık verilmiş ve bu süper olmuş. Parkın içinden ufak bi tren geçiyor henüz hareket etmiyordu park tamamen bitmediği için. Anfi tiyaro var. Bi sürü masal karakterlerinin heykelleri var. Bi çok noktada salıncak kaydırak gibi şeyler var çocuklar için. Ortada bi gölet var ordada bişeyler yapılacak sanırım. Deniz bisikletleri yelkenliler falan vardı ama teleferik hatları gibi hatlar vardı. Merak ettim baya.

Yılmaz BÜYÜKERŞEN yine yapmış yapacağını diyorum ellerine sağllık süper olmuş..

Sevgili keyifsiz olduğu için pek eğlenemedik ama sevgilim ii olsun daha çok eğleniriz.

Bide rejimemi ne başlamıştım ben. Rejimde neyse halla hallaaa. =) Bi porsiyon yoğurtlu köfte eşliğinde rejim sona ermiştir. hihih ama olsun yine de devam eder gibi yapcam ama hem ben 2 öğün müsli kelogs yicem demiştim tamam öğle yemeği köfte oldu akşam yemeği kelogs olur. rejimde bozulmamış olur hihih =)

Sevgiliyide geçirdim bugün =( Bide hasta olcak gibiydi iice aklım kaldı. Keşke gidebilseydim sevgiliyle birlikte =(

2 yorum:

Travis dedi ki...

bi eskişehir gezmesi yapmış fakat şu parka gidememiştik .. yağmurdu sanırım nedenimiz.. yılmaz başkan, yağmura da bi çare bul :)

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Tekrar gelin mutlaka çok güzeldir şehrimiz :p

Yağmura çare zor be yağsın boşver.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...