30 Kasım 2010 Salı

Sevgili askere gidiyor =(

Bu aralar sürekli sevgiliyle birlikteyiz. Sevgilim askere gideceği için ayrılmıyoruz hiç. Her akşam onlardayız. Hiç ayrılmak istemiyorum ve nasıl göndereceğimi bilmiyorum. Sınava girmek için Polatlıya gitti kayınvalidemle birlikte. 2 gün orda kalacak. Terminale geçirmeye gittim orada asker geçiriyorlardı zor tuttum kendimi ağlamamak için. Kayınvalidem de aynı benim gibi. Hiç konuşmuyoruz gideceğini. Açamıyoruz konuyu onun yanında aklıma bile getirmemeye çalışıyorum çünkü kendimi zor tutuyorum ağlamamak için.

İnşallah sevgilinin rahat edebileceği ve yakın bi yer olur. Onsuzluğa dayanmak çok zor geliyor. Düşünemiyorum napıcağımı nasıl zaman geçireceğimi. Aslında en çok düşündüğüm şey orada nasıl olacak rahat edebilecekmi. Tek dileğim o rahat etsin sorunlu bi yere gitmesin. Sürekli dolu gözlerle gezen dalgın bi insan oldum ben. =(

27 Kasım 2010 Cumartesi

go jane alışverişi yapıyoruz katılan varmııııı ?

MҰ PRiNČЄЅЅ DЄ ́LUXЄ BЄAUTY blogunun sahibesi blogunda go janeden alışveriş yapmak istediğini fakat kredi kartı olmadığını yazmıştı. Bende ona yorum yazdım bende alışveriş yapmak istiyorum diye ve biz daha sonra iletişime geçtik. Şu anda 3. kişi arıyoruz kargo ücreti dahada uygun olsun istiyoruz.  

Eğer alışverişimize katılmak isteyen varsa bizimle iletişime geçsin.

gokkusagindaoturankiz@gmail.com yada yorum olarak siz mail adresinizi bırakın.

20 Kasım 2010 Cumartesi

SÖZLENDİMMMMMMM ♥♥♥

Uzun zamandır uğrayamıyorum buralara takip etmeye çalıştım fırsat buldukça fakat 2 satır bişey karalayamadım.

19.11.2010  tarihe geçti  benim için 3 yıllık beraberliğimizde evlilik için attığımız ilk adım. Sözümüz oldu günlerdir bunun için hazırlık yapıyoruz başlangıçta isteme oldu. Süper heyecanlı şeylermiş bunlar.

İstendiğimi duymadım =(  tam istenirken zil çaldı açmadım ama ısrar etti bi daha bastı açmak zorunda kaldım ve hiç bişey duyamadım. benim için unutulmaz bi anı oldu orası ayrı ama ben duymak istiyordum böhhüüüü  =( 

Sözde isteme kadar heyecanlı değildim ama yinede ne yapacağımı bilmiyordum. Yüzükler kesildi eller öpüldü herkes bi muhabbete koyuldu. Gece 222'de süper bi eğlence ile son buldu kuzenlerle harika eğlendik.

Şu anda yüzüklerimize alışmaya çalışıyoruz ve tabiki birbirimizin anne ve babasına anne baba demeye alışma çabalarındayız daha ikimizde söylemedik hala teyze amca diyoruz ve acaib zor geliyor bize :S

Harika şeylermiş bunlar Allah herkese nasip etsin =)  

Darısı bekarların başınaaa

♥♥♥♥♥♥♥♥♥

3 Kasım 2010 Çarşamba

Avon siparişlerim

Avon'dan aldıklarımı yazacağım demiştim. Baya oldu gerçi onu söyleyeli ama iyide oldu çünkü hem kullanmış oldum bu arada sizede öneride bulunabileceğim.
 E hadi başlayalım =)

1)  Spectra Lash Maskara : Bu rimeli kuzenimin tavsiyesi üzerine aldım. Çok güzel dolgunlaştırıyor dedi. Bende hem ona da alayım süpriz yaparım dedim fakat oda sipariş vermiş anlıycağınız elimde patladı =)  İsteyene satabilirim. İsteyen yorum yazabilir. Rimel hakkında benim yorumum ise evet güzel fakat ben daha öce yine avonun supershock rimelini kullanıyordum supershock daha güzel bence. Spectra lash' ın 3 kademesi var. 3 kademede dolgunluk ayarı yapıyorsun ben hep 3. ayarda kullandım. Kirpikleriniz zaten uzunsa kesinlikle kullanın ama kısa ve seyrek kirpikleri olanlara çok tavsiye edebileceğim bi ürün değil bir daha alırmıyım belki alırım =)

2) Glimmer Stick Diamonds Eye Liner (Smokey Diamond) : Bu eye liner kalemi gerçekten beğendim. Açılıp kapanan cinsten. Bunu da bir arkadaşımda görmüştüm ve hemen bende almalıyım dedim. Ben genellkile kahverengi göz makyajı yaparım. Gri bir kalemim yoktu bu eyeliner kalem eksiğimi tamamladı. Benim sağ göz kapağım biraz kısıktır ve makyajım hep göz kapağıma bulaşır. Bu durumda hep sinirimi bozar. bu eye liner kalem de bulaşma olmadı ve çok şaşırdım. biterse kesinlikle alırım hatta diğer renklerinide almayı düşünüyorum.


3) Perfect Wear Plump & Stay (Pink for life) : Bu da avonun kalıcı ve dolgunlaştırıcı ruju. Bir tarafı renkli diğer tarafı ise şeffaf. Şeffaf tarafı dolgunlaştırıyor. Sürdüğünüz zaman dudaklarınızda karıncalaşma oluyor. Sadece pembe tarafını kullandığımda kalcıı bir ruj oluyor biraz mat oluyor. Kalıcılığı gerçekten güzel hatta çok zor çıkıyor bile diyebilirim. Dolgunlaştırıyormu derseniz biraz fark oluyor fakat çok fazla değil yada benim dudaklarım zaten ince değil dolgun ben pek fark görememiş olabilirim. ama beğendim tek sorun çıkartırken zorlanmam. Tekrar alabilirim.

4) Glazewear Shine (Nude) : Rujun rengini çok beğenerek aldım fakat çok fazla sürdüğüm zaman anca belli oluyor bende. Bide çok zor çıkıyor ruj fırçada çok az miktarda çıkıyor hatta çıkmıyor =) Bende bu şişelerin ağzında plastik bişey oluyor onu çıkarmayı düşünüyorum daha rahat alınıyor o zaman=) Ruj güzel ışıltısı falan ama tek sornum şişeden ruju çıkaramamam.

Benden bu kadar güzel bi alışverişti. Yakın bi zamanda ruj almak istemiyorum koca bir kutu ruj doldu sıra geldi onları bitirmeye =) Merak ettiğiniz bişey varsa cevaplarım. Renkleri göstermek için fotoğrafda çektim fakat pek becerememiş olabilirim. kusura bakmayın artık :p

Öperim sizleri
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...