14 Ekim 2010 Perşembe

Dua edin dedeme =(

Çok zor günler geçiriyorum 1 haftadır. Yaşanılan hastalık bi taraftan insanların tuhaflıkları bi taraftan beynim düşünmekten durdu. Salı günü dedem düşmüş baldırdaki kemik kırılmış yaş 80 dedemin yaşamış yaşayacağını diye düşünebilirsiniz ama ben dedemle aynı yerde büyüdüm o yüzden çok kıymetlidir. Annem haber verince koşa koşa gittim hastaneye tabi ben hastanelere dayanamadığım için hastanede 10 dakka durabildim ve bayıldım. Zar zor toparlandım. Dedemin tansiyonu düşüktü ve neden olduğunu bi türlü bulamadılar nabız ve diğer bütün değerler normal bilinç açık ama tansiyon düşük o yüzden gece yoğun bakımda kaldı. Ertesi gün servise çıktı ve ameliyat için hazırlanmaya başlandı. Bugün çok şükür ameliyattan sağ salim çıktı şuanda yoğun bakımda yarın servise çıkacak. Dualarınızı bekliyorum bi aksilik çıkmasında dedem sağ salim çıksın hastaneden.  3 hala bi amca var bende ama anladım ki insanda merhamet olmalıymış insana saygı olmalıymış dedeme babam bakıyor şuanda babam hastanede ve biliyorsunuz babamda zaten karaciğer nakli bekliyor ve babamın rahatsızlıkları oluyor şuanda ayakları şiş ve kan topladı.Gündüzleri ben kalıcam sanırım geceleri babam.


  Dedem kıymetlimdir çok şey yaşadık birlikte arkadaş gibiydik dedem benimle evcilik oynar gezmelere götürürdü. Ben yastıklardan ev yapardım çatısını tülbent örtülerden yapardım dedeim misafirliğe gelirdi onlara meyve ikram ederdim. sobanın üzerinde kestane pişirirdik biz dedemle. Geceleri onlarda kalmak için direnirdim ama bi taraftanda annemden ayrılamazdım. Kalcam diye diretirdim annemlerde bişey diyemezdi yatardık 5 dakka sonra ben eve gitcem eve götürün diye ağlamaya başlardım hiç üşenmeden beni eve götürürdü gece gece.   Daha bir çok yaşanmışlıklar var.

Çok şükür dualarımız kabul oldu ve dedem ameliyatını sağ salim atlattı bundan sonra dualarımız kabul olur inşallah dedem sağlığına kavuşur.

Dualarınızı bekliyorum.Şu günleri sağ salim atlatabilelim
Bir süre yazamayabilirim.

10 yorum:

Asli :) dedi ki...

O bağlılık duygusunu bilirim,kim yaşamış yaşayacağını diyecekmiş çok da merak ettim. :/ Çok geçmiş olsun,umarım Allah'ım yardım eder sizlere :)

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Çok teşekkür ederim İnşallah kabul olur dualarımız moral buluyor insan böyle duygularına ortak bulunca :)

reyhane dedi ki...

Allah şifa versin hastalarına.En kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dilerim...

!!! Şekerperisi !!! dedi ki...

ben dedemle çok az vakit geçirebildim
ne mutlu sana onca sene berabersiniz Allah ayırmasın bir an önce iyileşip sağlığına dönsün acil şifalar diliyorum.
sevgiler...

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

reyhane: teşekkür ederim canım

Şeker perisi: Amin inşallah dualarımız kabul olur.

Bayram Kombesi dedi ki...

Dualarim dedenle bende 82 yasinda anneannemi kaybettim cok zor oluyor, olumun yasi yok. O yuzden yasamistir filan demiyorum. Allah acil sifalar versin de kavusun birbirinize. Tanismak icin ugramistim ama bu post moralimi bozdu. Ben izlemeye aliyorum, guzel paylasimlarda bulusmayi dileyerek.

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Duaların için teşekkür ederim çok şükür dedem iyi şu anda. her zaman beklerim moral bozmak istemem =( ama tanıştığımız sevindim =)

MODA GEZGİNİ dedi ki...

büyüklerimiz baştacımız.dedemiz,ninemiz,babamız,annemiz,onlar eli öpülesi kıymetli varlıklarımız,Allah sağlıklı hayırlı ömürler versin..dedenizin iyileşmesine sewindim:)

MODA GEZGİNİ dedi ki...

sen tatarmısın.çiğbörek yapmayı bildiğine göre:)bende kırım tatarıyımda.

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Amin Allah herkesi sevdikleriyle sağlıklı yaşatsın. Evet evet bende kırım tatarıyım =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...