19 Ağustos 2010 Perşembe

iş görüşmem var !

Malum mezun oldum bu sene iş arıyorum =)  İşletme mezunuyum ben. Ne yapacağım konusunda pek bi fikrim yok ama tezimi insan kaynakları üzerine yazdım merakımda o yönde. Hayalim insan kaynakları müdürü olmak falan =)   Geçenlerde bi iş görüşmesine gitmiştim olumsuz sonuçlandı. Müdür arıyorlarmış e dedim işte bende müdür olmak istiyorum tabiki içimden söyledim bu kısmı =)  Deneyim falan dediler yokki bende deneyim 4 sene anca okudum. Yarında bi iş görüşmesine gideceğim bunlarda insan kaynakları personeli arıyorlar. İşkurdan geldi mesaj gideceğim bi bakacağım.

Mezun olur olmaz işkur'a mı kayıt yaptırdın demeyim babamın kuzeni öyle istedi. Müdürünü tanıyormuşta o ilgilenirmişte valla hiç ilgilenen olmadı ama neyse artık. E dayısız amcasız olmaz bu işler !

İş görüşmesine gideceğim yer cehennemin dibinde. Burda organize sanayi bölgesinde. Orayada gitmesi işgence yarın o sıcakta bide oruçly oruçlu nasıl gideceğim bilmiyorum..

Ya ben nasıl iş arayacağımı bulamadım bi türlü sinirler basıyor. Her yer deneyim diyip duruyor. Sanki deneyimli fırtlıyorlar analarının karnından. Al işe iki eğitim ver bizde öğreniriz alla alla. Hem genç iş kadrosu diyolar siz gençleri deneyim yok diye işe almazsanız moruklarla yaşlanırsınız hıh.

Çok sinirliyim bu konularda. Kpss diye tutturdular e girdimde noldu 58 aldım hiç çalışmadan girince böyle olurç Bir dahada girmeyi düşünmüyorum yeter bi kere. Zaten ben kamu istemiyorum özel sektörde çalışmak istiyorum. Hayalallerim hala devam ediyor ne zamana kadar sürer bilmiyorum. Kim bezdirir beni bilmiyorum ama ben umutluyum. Bi gün istediğim yerde olacağım geç olmayacak. bi yeerden başlasam gerisini geleceğine inanıyorum şimdilik gözüm o kadar yükseklerde değil bakmayın öyle müdür olmak istiyorum dediğime.

Artık bi işim olsun istiyorum..  Çok sefil hissediyorum kendimi böyle   !

Lütfen dua edin şans dileyin.. Lütfennn  !

10 yorum:

UndefinabLe© dedi ki...

Bol şans bebeğim ^_^
Dualarım seninle ;)
Muah!
-D-

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

ah çok teşekkürler dugimmmm
çok mutlu oldum
koca bi muah =)

sünter dedi ki...

Kismetin acik olsun insallah güzel kizim.
Ama hemen is bulamzsan üzülme emi.
Illaki bulucaksin bir is, ama sende biliyorsundur aylarca bekleyenleri duymussundur. Elbette seninde kismetin vardir bir yerlerde.

Deneyim kunusunda cok haklisin.

Yarin icin sana bol sans diliyorum.
Öptüm canim

Adsız dedi ki...

evet deneyim derler deneyimsiz kisileri ise almazlar ee kimse almazsa nasil deneyim kazanacaksinn!!!

ben bir is görüsmesinde bunu söylemistim olumlu olmustu :DDD

sana boll boll sans diliyorumm eger gercekten istedigin is ise o gün oruc tutma sonra ödersin enerjin düsmesinn umarim olur bir de cikolata ye (sinava girmiosun ama)
en azindan mutluluk verir mutlu insanda kendine güvenir:)))

nacizane tavsiyemm basarilar diliyorum

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

sünter teyzeciğim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama insan üzülüyor olumsuz cevap alınca. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin duaların için bu çok moral oldu benim için =) öpüyorum seni kocaman



Vivian: bende kararsız kaldım oruç tutmak konusunda. çok mutlu ettin beni çok sevindim önerilerin içinde çok teşekkürler. kocaman öptüm seni =)

fashion house by zeto dedi ki...

Canım sıkma canını umarım herşey istediğin gibi olur bol şanslar tatlım:)

Stil Direktoru dedi ki...

Allah yardımcın olsun canım hayırlısı olsun

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

zetocum: çok teşekkür ederim =)

edim Amin inşallah yardım eder =)

sünter dedi ki...

Nasil gecti??
Umarim iyi gecmistir.

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

tam bişey söylemediler sünter teyzem ya arıycaz biz değerlendirip dediler ama olumluydu bence adamın bendeki gözlemi ima etti biraz =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...