28 Ekim 2009 Çarşamba

GOjane ve İlk Yurtdışı Alışverişim

Evet bende yurtdışından ilk alışverişimi gerçekleştirdim. Çok heyecan vericiydi =))

GOjane'i ise Fashion By Siu'nun blogunda görmüştüm. ve ufak bi araştırma yaptım hiç siparişi gelmeyen sorun yaşayan görmedim. Shippingi paylaşacak biri buldunmu tamamdır bu iş dedim. O şanslı kişide gazmem oldu =)) Gazmeyle birlikte papilerimizi beğendik. Ama bi kişi daha olsa shipping dahada düşücek diye düşündük ve Gazme'nin ev arkadaşını kafaladık ihihhh =)
3ürün sipariş verdik. Hem gümrük sorunu yaşamayalım diye hemde bi kalitelere bakalım diye çok aşmadık kendimizi. Herkes birer tane beğendi ve sipariş verdik.

Siparişlerimiz 22 Ekimde kargolandı ve bugün elime ulaştı. 6 gün iyi bi süre gibi geldi bana. Gerçi çok fazlada bilmiyorum ama sizlerden okuduklarıma göre iyiymiş gibi geldi.


Ayakkabılara gelince ben 37 numara sipariş vermek istiyordum ama yoktu 36 sipariş verdim olur belki diye çünkü değişiyo bazen 36 bazen 37 olabiliyor ve kalın çorapla giydiğim halde oldu bu durum çok sevindirdi. Kızların ki nasıl olacak bilmiyorum onlar henüz denemediler.



Kalite ise hiç fena sayılmaz. Onay aldı diyebilirim beğendiğim botlar olursa tekrar sipariş verebilirim. =))


14 yorum:

Betül Ç. dedi ki...

yurt dışından bot satın almak-daha doğrusu inernetten- çok riski değil mi yaa? rahat olmaz, rengi gördüğün gibi olmaz, malzemesini beğenmezsin:Sbilmem ki beğendiine ve memnun kaldığına sevindim. daha denenmeden kullanılacak şeyleri internet üzerinden almak daha olumlu sanki

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Haklısın gerçekten çok riskli. Baya bi araştırdım. Alanların numaraları nasıl olmuş falan bunlara dikkat ettim. Sorun yaşayanda yoktu. numarası olmayanda satma yoluna gidiyordu geri göndermek yerine. Cesaret işi biraz. Gelene razı olmak lazım =) Ben sorun yaşamadım =)

UndefinabLe© dedi ki...

Güle güle kullan Mörf'üm, çok cicilermiş!
^^
Öperim ^^

-D-

Sıla Yılmaz dedi ki...

güle güle kullan canım :) sorunsuz olmasına çok sevindim :)

Zeynep'in Evi dedi ki...

fiyat istiyorum:)

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Undefinablem : çok teşekkürler bende öperim koca koca =)

Siu : Çok teşşekürler senin sayende bende başladım internetten alışveriş işine =)

Zeynep : şimdi fiyatlara gelince. Benimki 27.30$ Gazmeninki 25.20$ Birininki 22.70$ shipping ise 35$ ödedik işte böyle =)

Stil Direktoru dedi ki...

Hadi güle güle eskit güzel güzel giy canım

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

çok çok teşekkür ederim edicimm =)

ebvatathemua dedi ki...

Sol alt köşedeki gri bot tam benim kalemim,hepsini güle güle kullan..

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

işte o da tam benim olmakta =) hepsi benim diil =)
teşekkür ederimmm =)

Unknown dedi ki...

ya bende dün sipariş verdim bugun hemen mail kutuma baktım ama yolladık die mail atmamışlar acaba sipariş verdikten kaç gün sonra mail atıolar kargoya verdik diye yardımcı olursan cok sevinirim

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Ben 19 ekimde sipariş vermiştim pazar günüydü bana 21 ekimde mail geldi kargolandı diye. kargolama 1-2 gün sürebiliyor sanırım. Sorun yaşayan görmedim ben bu siteyle gelir en kısa zamanda mail. Merak ettim senin cicilerinide. Eline ulaşınca haberverirsen sevinirim =)

Unknown dedi ki...

ay tabi tabi tek gelsinde haber veririm fotolaınada yollarım:)çok saol ilgin için

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Bekliyorum fotoları. ah ne demek.. Rica ederim =)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...