8 Temmuz 2009 Çarşamba

19.Ayımız ve 100. yazım =)

Kaç günden beri 100. yazı anlamlı olsun diye yazmıyorum =). Evet 18 ayı bitirdik güzel bi ay bizi bekler umarım diyorum çünkü biliyorum zor geçti bi kaç ay.

Güzel bi gün geçirdik sevgiliyle. Hiç ummadığımız bi anda alışveriş dalgası bizi sardı =) Nasıl oldu anlamadık ama bi anda ellerimiz poşetlerle doldu. Macera benim çakma Ray-ban almamla başladı. Neden çakmamı aldım Ray-banları çok yakıştırmıyorum ama bu pembe falan cazip geldi tam da heh işte süper oldu diyemediğim için çakma tercih ettim =)

Sonra sevgili Polo-Garage bakalım dedi girdik ilk turda bişey bulamadım 2. turda bi bluz ve şort dikkatimi çekti. Şortun pembesini daha önce annemin arkadaşında görmüştüm ama o pazardan almış. Şortu almadım %70 indirimi beklemeyi düşünüyorum am bluzu aldım sevgiliyede 1 tane tişört aldık.

Sevgili geçenlerde birinde bi capri gördüğünü söylemişti gerçi bunada capri denmez bol cepli olanları varya onlardan colinste vardı sanırım dedi oraya girdik ve bulduk. Ben en küçük bedenini denedim oldu ama bi tuhaf geldi. Dar kottan sonra çıplak gibi hissettim kendimi sevgiliye bi tanede tişört aldık bende alıcaktıım aynısından ama büyük oldu hoş durmadı.

Colinstende çıktıktan sonra parfümcüye uğradık almayı düşündüğüm parfümlere baktım onları yarın gidip alacağım.

Gidip bi yerde oturduk ve buzlu ice tea mangolarımızı içtik. Otururken ben bi yandanda plan yapmaya çalıştım ama hiç uygulayamadım. Evde güzel bi masa hazırlamayı düşünüyordum süpriz olsun istedim ama olmadı ayarlayamadım sevgiliye film indir gel dedim uzun sürer dedi teyzem gelcek o saatten sonra teyzemde gelmezdi. Uyduramadım anlayacağınız. Yine beraber yaptık yemekleri mum ışığında güzel bi yemekti.

Güzel bi gündü. Güzel dileklerim geçiyor içimden her zamanki gibi.


Gözlerimizin içi gülsün hep !

4 yorum:

UndefinabLe© dedi ki...

Gözlerinizin içi gülsün hep! (=

Ne alış veriş delisi bir insansın sen yahu! Sizi benim en yakın arkadaşımla sevgilisine benzetiyorum. Ne cicisiniz!

Mutluluğunuz daim olsun ^^

-Ben mi?! Hala sıkkınım. Harç zamları "harç" diye girdi resmen. Bu devlet adam olmaz. Öok sinirlendim, çook!

Sevgiler!
-D-

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Alışverişle rahatlıyorum napim klasik kadın işte =)

Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. =)

- Harç olayına benimde tepem attı bide 2. öğretim olunca fena kaçıyo. Sakin ol sen =)


Sevgiler !

UndefinabLe© dedi ki...

Ben de ikinci öğretimin; hay lanet! )=

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

=( lanet ki ne lanet !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...