22 Ağustos 2010 Pazar

sevgiliyle iftar keyfi

      Bu akşam iftar yemeği için sevgili sana bi süprizim var dedi. Evde yemek yapmakla uğraşma dedi. Süper bi haberdi benim için zaten hiç yemek yapasım falan yoktu. Gideceğimiz yerden sevgili daha önce bahsetmişti çok eski salaş bi yer bak söyleyim diyede uyardı baştan. Dedim ne kadar kötü olabilirki zaten lezzetli olmasa bizim sevgili gitmez.

       Neyse düştük yollara gittik Fahrettin amcanın yerine. Küçük salaş kapının önünden geçsem buraya girmem diyeceğim bi yer ama bu kadar sıcak bi karşılama görmedim hoşgeldiniz gençler diye Fahrettin amca kocaman gülücüklerle karşıladı bizi. Siparişlerimiz verdik ve ezan okumasını bekledik. Gelenler ailelerdi hep bu lezzeti bilen kişiler olmalı. Fahrettin amca o kadar tonton biriki çok eski bi yermiş orası. Köfte ve balaban var mönüde. biz karışık söyledik.  En büyük bomba ise adam yani Fahrettin amca etleri ütüde pişiriyor =) Nasıl yani falan demeyin o kadar lezzetliki o etler anlatamam size. Mangalın üzerindeki etlerin üzerine ütü basıyor sevgili anlatıyordu hep hadi ordan diyordum görünce şaşırdım. E tabi hadi Fahrettin amca bi poz ver dedim ve hemen kabul etti. Çok güzeldi herşey. tekrar tekrar gideceğime eminim. Favori mekanım =)




Fotolarda bile lezzetli duruyor =)

Gelin sizleride götüreyim bi bloger buluşması yapalım fahrettin amcada ne dersiniz.

4 yorum:

ayci dedi ki...

olur ben gelirim...:)

UndefinabLe© dedi ki...

Yakın gelecekte bir Eskişehir durumu var gibi görünüyor zaten Mörf'üm. Gelirsem, gideriz. Mis ^_^

Öperim.
-D-

Bugra dedi ki...

Bir de rakı olsa tam benlik bir yer :)

Sahi, nerede bu Fahrettin Amca ? Bu hafta içi bir ziyaret edeyim :)

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Ayci: O zaman bayramdan sora bi buluşma yapılabilir gibi =)

Undefinable: ah süper olur gel gel gideriz =)

Bugi: Rakı yok maalesef =) Vatan caddesi taraflarında.Bak şimdi biz vatan caddesinden gittik o tabakanenin ordan. Dümdüz gittik ışıklar çıktı kaşımıza tansaş falan var orda. ışıklardan sağa döndük sağdaki ilk araydı sanırım ilk ara olmasa bile sağa döndükten sora yakın sorsanda gösterirler bence.
Git mutlaka seversin sen =)Rakısız pek gitmez belki ama =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...