22 Kasım 2009 Pazar

Bu aralar ..

Uzun zamandır doğru düzgün birşey yazmıyorum. Pek yazasım yoktu sonra sınavlar falan girdi derken biraz soğudum blökcüğümden. Ama her gün saatlerce blogtan bloga gezmeyi bırakmadım =) En büyük zevkim haline geldi blogları gezmek. Bloglarda yapılanlara hayranlıkla baktım en çokda bu DIY projelerine bayıldım.

Bayram buralarda olmayacağım. Bayramda kendim için bişeyler yapmayı düşünüyorum. Bloglar bana çok ilham verdi ve kendime ciciler yapmayı düşünüyorum. Ben becerikliyimdir el işi konularında. Kuzenler beğendikleri küpeleri gösterirdi ben onlara yapardım. Hatta benim sabun ve mum yapıp satmışlığım bile vardır. Yazın mum yapım işine devam etmeyi düşünüyordum fakat planladığım gibi gitmedi işler. Mum yapamıyorum çünkü kalıp sıkıntım var. Sabun yapamamamın nedeni de kalıp ve doğru düzgün ham sabun bulamam. İstanbuldan bir yerden getirtmiştim ama adam resmen kazıkladı beni sabunlar bozulma yaptı. O yüzden bi daha güvenemedim bi yere. Ama Bir gün devam ettireceğim o gün hangi gün olur bilmem =)

Bayramda kendime taçlar, tokalar, takılar yapmayı düşünüyorum. Eskişehirde malzeme kısıtlı buda sorun oluyor benim için.
Ben şu piramid zımbalardan istiyorum yarın çıkıp onlardan arayacağım umarım bulurum. Bulamasamda bayramdan sonra sevgili ve gazmeyle İstanbul turu yapmayı düşünüyoruz. İstanbullu arkadaşlardan yardım istemeyi düşünüyorum nerden bulabilirim diye. Gazme İstanbullu fakat böyle şeylerle pek uğraşmadığı için nerden bulunur pek bilmiyor. Eminönündedir muhtemelen bakarız demişti. Başka yerler bileniniz varsa söylerseniz iyi olur. Gerçi gideceğimiz gün kesinleşince bir post yazıp yardım isteyeceğim sizlerden.

Yapacaklarım böyle bayramdan sonra yeni cicilerimi sizlere göstereceğim.
Öperim kaçarım mihih =))

11 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Dert etme ya malzeme bulmak zor ithal getirtiyorum ben o yüzden, bayramda ciciler yap :) Aaa benim gibi yazmışsın sende heheh Öperim kaçarım canlara benzemiş :)

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Ben zaten senden yardım almayı düşnüyordum malzeme konusundan nerelerden bulabilirim diye. Ben kaçar demeyi severdim ama bu sefer öpesimde geldi ihih =))

Stil Direktoru dedi ki...

De bacım ne olucak :) yardım için ne zaman istersen cicim

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

şimdiden sağol edi'cimm =)

Stil Direktoru dedi ki...

Ne demek mucx

Betül Ç. dedi ki...

mm boncuk tarzı şeyler istiyorsan tabi ki eminönü ve kadıköyde de var. eminönündeki biraz yukarıda olduğu için tavsiyem beyazıda tramvayla gidip beyazıd-kapalıçarşı durağında veya çemberlitaş durağına inmendir.çemberlitaş-beyazıd kapalıçarşı arasındaki yol üzerindeki gümüşçü dükkanlarının ordan bir araya girersin. o aradan eminönüne doğru deniz derya...istediğin biçok şeyi bulabilirsin. değerli taşlar da vardır.

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

bu bilgi çok iyi oldu vallaaa. Çok teşekkürler. =))

nika dedi ki...

bekleriz..
gene gel :))

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

=)) tamam geleyim sanada uğrarım =))

sibel dedi ki...

ahh ben ankarada doğru dürüst takı malzemesi bulamıyorum ..çok sınırlı..istanbul malzeme deryası.. fırsat bulsam hemen koşucam...takı yapacaksan benim blogada beklerim.sevgiler

Gökkuşağındaoturankız dedi ki...

Aynen Eskişehirde çok sınırlı bu konuda. Blogunuza göz atıyorum kaçmıyor =)
Bende de sevgiler.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...