23 Ağustos 2010 Pazartesi

sanırım davulcu blogumu okuyor :S

Evet evet sanırım davulcu blogumu okuyor. Bi şüphedir sardı beni. Biliyorum saçma ama.

Hani geçen gün yazdım ya davulcu sorunsalı diye. O günden sonra davulcu bizim sokağa girmemeye başladı girsede 2 kere vurup gider oldu. Bende acaba blogumumu okuyo lan bu davulcu diye şüphelendim.

Bu durumdan çok memnunum =)

Bu arada bayrama kadar yokum buralarda. Özleyin beni anacımmm diye bi replik geldi aklıma =)
Öperem hepiciğinizi  =)

22 Ağustos 2010 Pazar

sevgiliyle iftar keyfi

      Bu akşam iftar yemeği için sevgili sana bi süprizim var dedi. Evde yemek yapmakla uğraşma dedi. Süper bi haberdi benim için zaten hiç yemek yapasım falan yoktu. Gideceğimiz yerden sevgili daha önce bahsetmişti çok eski salaş bi yer bak söyleyim diyede uyardı baştan. Dedim ne kadar kötü olabilirki zaten lezzetli olmasa bizim sevgili gitmez.

       Neyse düştük yollara gittik Fahrettin amcanın yerine. Küçük salaş kapının önünden geçsem buraya girmem diyeceğim bi yer ama bu kadar sıcak bi karşılama görmedim hoşgeldiniz gençler diye Fahrettin amca kocaman gülücüklerle karşıladı bizi. Siparişlerimiz verdik ve ezan okumasını bekledik. Gelenler ailelerdi hep bu lezzeti bilen kişiler olmalı. Fahrettin amca o kadar tonton biriki çok eski bi yermiş orası. Köfte ve balaban var mönüde. biz karışık söyledik.  En büyük bomba ise adam yani Fahrettin amca etleri ütüde pişiriyor =) Nasıl yani falan demeyin o kadar lezzetliki o etler anlatamam size. Mangalın üzerindeki etlerin üzerine ütü basıyor sevgili anlatıyordu hep hadi ordan diyordum görünce şaşırdım. E tabi hadi Fahrettin amca bi poz ver dedim ve hemen kabul etti. Çok güzeldi herşey. tekrar tekrar gideceğime eminim. Favori mekanım =)




Fotolarda bile lezzetli duruyor =)

Gelin sizleride götüreyim bi bloger buluşması yapalım fahrettin amcada ne dersiniz.

20 Ağustos 2010 Cuma

Bende DÜKKANIMI açtım

Bende dükkanımı açtım.  
Mor fiyonk sizlerle artık. 
Yapmış olduğum herşeyi paylaşacağım sizlerle. 
Apoletlerle başlıyorum işe.
Şimdiden 2 yeni ürün sizlerle her gün yenilerini paylaşmaya devam edeceğim. 
Bu arada sadece ben yaptıklarımı sizlere sunmayacağım. Eğer sizde istediklerinizi söylerseniz size özle tasarımlarda yapabilirim. Örneğin sevgilinizin ve sizin baş harfleriniz olabilir.
Evet sizleride dükkanımda bekliyorum.
Mor fiyonk için tık tık

davulcu sorunsalı

ah bu davulcu beni öldürüyooooooooo

Bizim ev ara sokakta ve sokak dar fazlasıyla yakın yapan bi sokak yani.
Davulcu ise bu sokaktan geçerken başından sonuna kadar durmadan çalıyor
ya insaf ya nolur çalmasa bi başında 2 vursa bi sonunda noluuuuurrr
ya çıkıp bağırasım geliyo bi sus diye ama napim.
Aslında davulcuyuda düşünüyorum yazık adamın kafası patlıyodur yaa
Yazık davulcuyada
gece bıgırdamamda bu kadar =)

iş görüşmem ve bugünki maceralarım =)

Evet başlıyorum anlatmaya =)

Sabah kalktım gittim işkurdan belge aldım düştüm yollara. Organize sanayi dünde dediğim gibi cehennemin dibindedir. Babamlarda burda değil arabada yok otobüslerde sürünme vakti anlayacağınız. bindim 6 numaraya düştüm yollara git git bitmiyor bütün sanayiyi gezdik ve sonunda yakın bi yerde indim sıra yürümedeydi e yürü yürü sıcağın altında susuzluktan öldüm sonunda buldum ve atladım içeri. Bu arada işkura belge alamya gittiğim zaman aynı iş için belge almaya gelen biri daha vardı meğer aynı otobüsteymişiz oda arkamdan geliyordu =) ben Cv mi falan almıştım yanıma orda bi form daha doldurdum. Görüşmeye ilk beni aldılar. Karşımda bir bey vardı ama masasında isme dair bişey yoktu. CVme baktı sonra başladık konuşmaya deneyimin yok dedi evet dedim daha yeni mezunum kimse işe almadığı sürecede deneyimim olmayacak dedim güldü haklısın dedi biyerden başlaman gerekiyor dedi inşallah burdan başlarım dedim tabiki adam güldü =). Neden insan kaynakları diye sordu. Herşeye bi cevap vermeye çalıştım mülakattan çok karşılıklı sohbet havasında geçti görüştüğüm beyefendide çok iyi niyetliye benziyordu. Deneyimli başvuranlarda varmış deneyimsizlerde yönetimle beraber bi karar vereceklermiş deneyimlimi yoksa deneyimsizmi alacaklarına. Olumlu bi cevap olursa dönecekelrmiş geri. Net bi cevap yok yani. İnşallah ararlar. Umutsuz ayrılmadım oradan. Sırada geldiğim yolu geri gidip otobüse bindim. İndiğim yerde pazar vardı evde de bişey yoktu aslında pazardaki meyveler gözüme o kadar güzel göründülerki oruçlu halimle dayanamadım ve hemen atladım pazara.

Pazarda çok komikti milletin başına güneş geçmiş olacakki pazarcılar ve müşterileri arasında hep bi kavga hali vardı.

Eve zor attım kendimi çeşmeye dayamk istedim ağzımı. böyle tuhaf birazda zor geçen bir gündü.
İnşallah hayırlıysa oldun diyorum.
dün destek verenlerede çok teşekkür ediyorum çok büyük moral oldu bana =)
öperim siziiii

19 Ağustos 2010 Perşembe

iş görüşmem var !

Malum mezun oldum bu sene iş arıyorum =)  İşletme mezunuyum ben. Ne yapacağım konusunda pek bi fikrim yok ama tezimi insan kaynakları üzerine yazdım merakımda o yönde. Hayalim insan kaynakları müdürü olmak falan =)   Geçenlerde bi iş görüşmesine gitmiştim olumsuz sonuçlandı. Müdür arıyorlarmış e dedim işte bende müdür olmak istiyorum tabiki içimden söyledim bu kısmı =)  Deneyim falan dediler yokki bende deneyim 4 sene anca okudum. Yarında bi iş görüşmesine gideceğim bunlarda insan kaynakları personeli arıyorlar. İşkurdan geldi mesaj gideceğim bi bakacağım.

Mezun olur olmaz işkur'a mı kayıt yaptırdın demeyim babamın kuzeni öyle istedi. Müdürünü tanıyormuşta o ilgilenirmişte valla hiç ilgilenen olmadı ama neyse artık. E dayısız amcasız olmaz bu işler !

İş görüşmesine gideceğim yer cehennemin dibinde. Burda organize sanayi bölgesinde. Orayada gitmesi işgence yarın o sıcakta bide oruçly oruçlu nasıl gideceğim bilmiyorum..

Ya ben nasıl iş arayacağımı bulamadım bi türlü sinirler basıyor. Her yer deneyim diyip duruyor. Sanki deneyimli fırtlıyorlar analarının karnından. Al işe iki eğitim ver bizde öğreniriz alla alla. Hem genç iş kadrosu diyolar siz gençleri deneyim yok diye işe almazsanız moruklarla yaşlanırsınız hıh.

Çok sinirliyim bu konularda. Kpss diye tutturdular e girdimde noldu 58 aldım hiç çalışmadan girince böyle olurç Bir dahada girmeyi düşünmüyorum yeter bi kere. Zaten ben kamu istemiyorum özel sektörde çalışmak istiyorum. Hayalallerim hala devam ediyor ne zamana kadar sürer bilmiyorum. Kim bezdirir beni bilmiyorum ama ben umutluyum. Bi gün istediğim yerde olacağım geç olmayacak. bi yeerden başlasam gerisini geleceğine inanıyorum şimdilik gözüm o kadar yükseklerde değil bakmayın öyle müdür olmak istiyorum dediğime.

Artık bi işim olsun istiyorum..  Çok sefil hissediyorum kendimi böyle   !

Lütfen dua edin şans dileyin.. Lütfennn  !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...