26 Temmuz 2009 Pazar

güzel bir gün gülmek için =)

Ay bugün çok eğlendik. Sevgilinin teyzesinin oğlunu gezdirmeye çıkardık. daha öncede Kentparka gitmiştik hep beraber. Bu sefer Esparka götürdük. İlk başta bana ısınamadı elimi tutmadı hiç uzaktan baktı. Bu arada 2 yaşında utku ama çocuk tam bi fırlama. Ne desen anında nerde kullanacığını anlıyor. Küçük çocuk gibi davranamıyorum sanki büyümüşte küçülmüş çok afacan bişey. Bana ısınsın biraz diye gittik esparka oturduk karnı acıkınca mc çocuk menüsü aldık oyuncağıda görünce çok sevindi. Hamburgeri görünce çok sevindi. Pek doğru bişey değil çocuğa hamburger yedirmek biliyorum ama Utku hergün hamburger yiyen bi çocuk değil o yüzden bi sakınca görmedik. Çocukla gezmek bana bi tuhaf geldi. Esparkta çocuklar için oyuncakalr var fakat Utku sadece uzaktan bakmakla yetindi binmeye korktu. Bide Utku tektek oyuncakları gösterip bu ne? ne yapar? diye sordu çok meraklı bi çocuk. Migrosa girdik arabaya bindirdik orda arabayı çok sevdi inmek istemedi. Esparktan çıkınca hava kararmıştı ve Utku korktu evimiz nerde diye tutturdu eve gidesiye kadar kandırmaya çalıştık aydedeyi yıldızları falan gösterdik dondurma aldık ama yemedi. Eve gelince içi rahatladı geceden korkuyormuş.

EDİT: Utkucuğuma nazar değmesin diye foto kaldırılmıştır =)

Gerçekten güzel bi gündü ve çok eğlendim. Utku sevgili ve ben güzel bi üçlü. Sevgili 2 çocuk isterdi Utkuyu görünce 1 tane yeter demeye başladı =) Benim için güzel bi deneyim gibiydi daha önce böyle çocuğa bakmamıştım. Çok hoşuma gitti ona hamburger yedirmek, isteklerini yerine getirmek, bişeyler anlatmaya çalışmak hepsi çok güzeldi. Sevgili çocuk istemiyorum dedikçe sana Utkuyu getireceğim dedi. Çünkü Utkuyu görünce evlenesim geldi benim=)

Çok eğlenceli bir gün daha geçirdik

sevgilimle

=)

12 Temmuz 2009 Pazar

MİM (özlediklerim)

Şizofren perim beni mimlemiş. Mim konusu özlediklerim. Mim için çok teşekkür ediyorum banada bişeyler yazmak için bahane oluyor =) ama bu bahaneyi yapmak baya bi uzun sürdü kusura bakma pericim.. =(

Nelerimi özledim? Başlıyorum listelemeye =)

* 4-5 yaşında olup bahçedeki kuyunun dibinde çamurla pastalar yapmayı,

* Donup kalmadan gülmeyi çok,

* Deniz, kum ve güzenş üçlüsünü,

* Bisiklet üstünde artistik hareketler yapmayı,

* Burak ve Nur ile asmadan üzümleri toplayıp sonra çatıya çıkıp üzümleri yemeyi,

* Ortada sıçan oynamayı (Hatta ben ortada sıçan oynarken kolumu kırdım.),

* Çocukluğumu özlüyorum çünkü çok güzeldi o zaman herşey süper eğlencelerimiz olurdu. doya doya bi çocukluk geçirdim,

* Hatırladıklarım bunlar..

Bu mimi Elizaphelia'ma, Undefinable'me, Toslumbağa'ya ve Karılıksız Karı'ya gönderiyorum.


8 Temmuz 2009 Çarşamba

19.Ayımız ve 100. yazım =)

Kaç günden beri 100. yazı anlamlı olsun diye yazmıyorum =). Evet 18 ayı bitirdik güzel bi ay bizi bekler umarım diyorum çünkü biliyorum zor geçti bi kaç ay.

Güzel bi gün geçirdik sevgiliyle. Hiç ummadığımız bi anda alışveriş dalgası bizi sardı =) Nasıl oldu anlamadık ama bi anda ellerimiz poşetlerle doldu. Macera benim çakma Ray-ban almamla başladı. Neden çakmamı aldım Ray-banları çok yakıştırmıyorum ama bu pembe falan cazip geldi tam da heh işte süper oldu diyemediğim için çakma tercih ettim =)

Sonra sevgili Polo-Garage bakalım dedi girdik ilk turda bişey bulamadım 2. turda bi bluz ve şort dikkatimi çekti. Şortun pembesini daha önce annemin arkadaşında görmüştüm ama o pazardan almış. Şortu almadım %70 indirimi beklemeyi düşünüyorum am bluzu aldım sevgiliyede 1 tane tişört aldık.

Sevgili geçenlerde birinde bi capri gördüğünü söylemişti gerçi bunada capri denmez bol cepli olanları varya onlardan colinste vardı sanırım dedi oraya girdik ve bulduk. Ben en küçük bedenini denedim oldu ama bi tuhaf geldi. Dar kottan sonra çıplak gibi hissettim kendimi sevgiliye bi tanede tişört aldık bende alıcaktıım aynısından ama büyük oldu hoş durmadı.

Colinstende çıktıktan sonra parfümcüye uğradık almayı düşündüğüm parfümlere baktım onları yarın gidip alacağım.

Gidip bi yerde oturduk ve buzlu ice tea mangolarımızı içtik. Otururken ben bi yandanda plan yapmaya çalıştım ama hiç uygulayamadım. Evde güzel bi masa hazırlamayı düşünüyordum süpriz olsun istedim ama olmadı ayarlayamadım sevgiliye film indir gel dedim uzun sürer dedi teyzem gelcek o saatten sonra teyzemde gelmezdi. Uyduramadım anlayacağınız. Yine beraber yaptık yemekleri mum ışığında güzel bi yemekti.

Güzel bi gündü. Güzel dileklerim geçiyor içimden her zamanki gibi.


Gözlerimizin içi gülsün hep !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...